Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Limak’la 1’nci Lige Doğru..

İskenderun Engelliler Basketbol Kulübü, engelsiz bir şekilde yoluna devam ediyor.

Spor   A+a-


engelliler basketbol takımı 8gunhaber ile 8gunhaber
Limak’la 1’nci Lige Doğru..
 
  İskenderun Engelliler Basketbol Kulübü, engelsiz bir şekilde yoluna devam ederken, 1’nci lige yükselme playoff maçlarına moralli gidiyor.
 
  Türkiye’nin ilk kurulan tekerlekli sandalye basketbol takımı olma özelliğini elinde bulunduran basketbol takımı, 2012-2013 tekerlekli sandalye basketbol 2.liginde oynadığı 9 maçı da galibiyetle bitirerek namağlup olarak 24-31 Mayıs tarihlerinde Diyarbakır’ da yapılacak 1.lige yükselme playoff maçlarına katılmaya hak kazandı.
 
  İskenderun Limak A.Ş.’nin sponsor olduğu İskenderun Engelliler Basketbol Kulübü, İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda basınla bir araya geldi.
 
  İskenderun Limak yöneticisi ve kulüp yönetiminin katıldığı buluşmada sadece basın açıklaması yazılı olarak verilirken, sporculardan verilen desteğe 1. lig sözü vardı.
 
  İskenderun Engelliler Basketbol Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle: “1989 yılından bu yana iskenderunda bulunan engelli vatandaşlarımızın sporla rehabilite olması hayata tutunması adına İskenderun Engelliler Spor Kulübü Dernegi olarak 24 yıldır mücadele etmekteyiz. Türkiyenin ilk kurulan tekerlekli sandalye basketbol takımı olma özelligini elinde bulunduran basketbol takımımız 2012-2013 tekerlekli sandalye basketbol 2.liginde oynadığı 9 maçıda galibiyetle bitirerek nağmağlup olarak 24-31 Mayıs tarihlerinde Diyarbakır’ da yapılacak 1.lige yükselme playoff maçlarına katılılmaya hak kazanmıştır.

 
 
  Aynı zamanda Türkiye tekerlekli basketbol liginde 3 şampiyonluk yaşayan tek ilçe takımı olma özelliği bulunan takımımızın Diyarbakır da yapacağı bu onurlu mücadelede daha önce engelli arkadaşlarımızla bir araya gelerek bizlerin sorunlarını dinleyip hemen akabinde çok zor şartlarda yaşamlarını sürdürebilen engelli takım oyuncularımıza istihdam sağlayan şehrimizin en büyük yatırımcılarından LİMAKPORT İskenderun A.Ş. destek olacağını açıkladı ve İskenderunumuzun en köklü ve en çok başarı kazanmış takımı ile İskenderunun en büyük yatırımcısı LİMAKPORT İskenderun dün itibariyle playoffları kapsamak kaydı ile bir sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır. İskenderunda bulunan engelliler ve aileleri adına LİMAKPORT İskenderun A.Ş. ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. “
 
 
 
 
 
 

Limak’la 1’nci Lige Doğru..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar