Skip Navigation Links

Eylem Hazırlığındaki 6 Kişi Gözaltına Alındı

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz,6 kişinin gözaltına alındığını söyledi

Gündem   A+a-

 
  Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz, İlimizde Suriyeli sığınmacıların kaldığı yerlerde bombalı saldırı ve kaçırma eylemi hazırlığı içerisinde olduğu bilgisi alınan bir gruba yönelik operasyonda M.Ö., M.K., Ö.R., F.B., İ.A.E. ve İ.T. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığını kaydetti.
 
 
 
  Vali Lekesiz, 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 15.30’da Valilik bahçesinde düzenlediği basın toplantısında; ilimiz Reyhanlı İlçesi’nde gerçekleşen iki ayrı patlama olayı ile ilgili olarak, olayın asli ve tali faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların güvenlik ve istihbarat birimlerimiz tarafından titizlikle sürdürülmekte olduğunu ifade ederek, diğer yandan İlimizde Suriyeli sığınmacıların kaldığı yerlerde bombalı saldırı ve kaçırma eylemi hazırlığı içerisinde olduğu bilgisi alınan başka bir gruba operasyon yapıldığını, bir süredir istihbarat ve güvenlik birimlerimiz tarafından takip edilen şahısların eylem yapma emarelerinin güçlenmesi üzerine şüphelilere yönelik olarak 21 Mayıs 2013 günü emniyet ve jandarma birimlerimizin ortak gerçekleştirdiği operasyonda M.Ö., M.K., Ö.R., F.B.,İ.A.E. ve İ.T. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığını söyledi.
 
 
 
  Vali Lekesiz, konu ile ilgili istihbarat ve operasyonel çalışmaların koordineli olarak titizlikle yürütüldüğünü ve gelişmeler hakkında kamuoyunun bilgilendirilmeye devam edileceğini sözlerine ekledi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet