Skip Navigation Links

Vatandaş duyarlı!

İskenderun da Gazze'de İsrail askerleri tarafından öldürülen barış elçileri ve İskenderun'da şehit olan 6 asker için gıyabi cenaze namazı kılındı. Yap

Gündem   A+a-

İskenderun da Gazze’de İsrail askerleri tarafından öldürülen barış elçileri ve İskenderun’da şehit olan 6 asker için gıyabi cenaze namazı kılındı. Yapılan yürüyüşlerde İsrail ve Terör örgütü PKK protesto edildi.

Vatandaş duyarlı!
İskenderun’da faaliyet gösteren ve sivil toplum örgütlerinden oluşan “İskenderun Filistin Gönülleri Platformu” İskenderun Deniz Üst K.lığı ikmal birliğine haince saldırıda şehit düşen 6 asker, ve Gazze’ye yardım götüren gemide İsrail askerlerinin saldırısı sonucu hayatlarını kaybeden barış elçileri için öğle namazına müteakip İskenderun Kaptan Paşa Camii de “gıyabi ” cenaze namazı kıldılar.


Kılınan cenaze namazından sonra kadın ve çocuklarında bulunduğu platform üyeleri
Kaptan Paşa camisinden İskenderun Postane müdürlüğüne kadar yapılan yürüyüşte “Kahrolsun PKK Kahrolsun İsrail- Şehit Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları atarak ve tekbirler getirerek yürüdüler.

İskenderun Postane müdürlüğü önüne kadar yapılan yürüyüşte kalabalık platform üyeleri adına basın açıklaması yapan İskenderun Alperen Ocakları Başkanı Adem Uslu şunları kaydetti; Bildiğiniz üzere 6 askerimiz katledildi ve 7 askerimizde yaralandı, İsrail’e yardım gemilerine kanunsuz müdahalede kardeşlerimiz şehit olmuş ve 10’larcası da yaralanmıştır. Fakat milletimizi sağduyusu sayesinde, şer güçlerin ve kanlı ellerin gücü yetmeyecektir. Devlet kurumlarımızın da işbirliği içerisinde terör örgütünün şer planlarını etkisiz hale getireceğine yürekten inanıyoruz. Terör örgütünü bir kez daha lanetliyoruz” dedi.
Mustafa Kemal Üniversitesi su ürünleri fakültesi öğrencileri de fakülte binasından başlattıkları şehitler adına saygı duruşu ve istiklal marşının ardından yürüyüşe başladılar.
Yürüyüşte İsrail’i ve terör örgütü PKK’yı protesto ettiler. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüşe İskenderunlular balkon ve pencerelerinden Türk bayraklarını sallayarak destek verdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet