Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’a Olan Borcunu Öyle Bir Ödedi ki!

Geçtiğimiz aylarda Hatay’ın yeni bir ilçesi olarak hayata yeni bir başlangıç yapan Arsuz, turizm yatırımlarından bir tanesine da kavuştu.

Yaşam   A+a-


ERDİNÇ OTEL AÇILIŞ 8.GÜN HABER1 ile 8gunhaber
  Arsuz’a Olan Borcunu Öyle Bir Ödedi ki!
 
    Geçtiğimiz aylarda Hatay’ın yeni bir ilçesi olarak hayata yeni bir başlangıç yapan Arsuz, turizm yatırımlarından bir tanesine da kavuştu.
 
 Arsuz İlçesinde herkesi duygulandıran bir açılış töreni vardı. Örnek yatırımcı Münir Tultak, Arsuz’dan kazandığı tüm birikimlerini yine Arsuz’a güzel bir yatırıma dönüştürerek büyük takdir topladı.
Arsuz’da uzun yıllardır yatırımları ve hizmetleriyle dikkat çeken Tultak ailesinin bir ferdi olan genç işadamı Münir Tultak, çalışkanlık, azim ve cesaretinin meyvesini Erdinç Otel’i hizmete açarak vermiş oldu.
 
  Arsuz’da 19 Mayıs günü açılışı yapılan Erdinç Otel, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor, Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, siyaset ve İşdünyasının seçkin isimlerinin katıldığı törenle hizmete girdi.
Yüzme havuzu ve farklı konseptiyle Arsuz turizminin önemli bir konaklama merkezi olan Erdinç Otel’in açılışında heyecanlı bir konuşma yapan İşletmeci Münir Tultak, en büyük destekçisi Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme’ye teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Ben bu toprağın çocuğuyu. Bu topraklardan kazandım, yine bu topraklara yatırım yaparak hizmet etmek istedim” sözleriyle büyük takdir topladı.

 
 
Münir Tultak’ın anlamlı konuşmasından önemli satır başları ise şöyle:
 
  Sevincimi paylaşmak ve büyütmek için teşrifinizden onur duydum. Ben bu toprağın çocuğuyum tabi ki değerli Arsuz halkının emeğiyle doydum ve kazandım. Öyleyse Arsuz’a hizmet edecek ve onlara istihdam sağlayacak daha büyük yatırım yapmalıyım diye düşündüm ve Erdinç Oteli yaptım.
İstedim ki Arsuz’a gelen yerli ve yabancı turist rahat edeceği otelde kalsın, kaliteli hizmet alsın, döndüğünde tekrar tekrar gelmek istesin. Sadece ben değil tüm Arsuz esnafı kazansın.
2012 yılının Mart ayında heyecanla otelin yapımına başladım. Başlangıç fikrinden açılışına kadar başkanım Fuat Süme’nin desteği bana güç verdi. Siz değerli konuklarımın huzurunda minnet ve şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum.
 
Otelimizle ilgili kısa bilgi vermek istiyorum.
 
  Otel; Bahçe ile birlikte 1800 metre kare üzerine kurulu. Binada 20 adet 1+1 10 adet 2+1 süit oda bulunmaktadır . Restaurant 144 metre kare büyüklüğünde büyük ve çocuk yüzme havuzu bulunmaktadır.
 
  Elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Sizlerin beğenisini ve takdiri beni onurlandıracaktır.
Reyhanlı’da yaşanan üzücü olayda hayatını kaybeden hemşerilerimize Allahtan rahmet ailelerine ve Türk halkına sabır diliyorum. Yaralıların kısa zaman da sağlıklarına kavuşması temenni ederim.”
 
 Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme ise yaptığı konuşmada, Erdinç Otel sahibi Münir Tultak’ı, kişiliği, çalışkanlığı ve cesaretinden dolayı överek örnek bir yatırımcı olduğunu söyledi ve ekledi: “Bir insanda olması gereken bir çok meziyetin başında gelen bence, girişimcilik ruhu, cesaret ve bunun yanında çalışkan olmak.. Bu üçü ön plana çıktığı zaman başarmamanın imkanı yok. Tultak ailesi genel itaberiyle böyle.. Ama Münir Tultak, cesaretiyle girişimcilğiyle her zaman takdir etmişimdir. Saban 4’ünden gecenin geç saatlerine kadar günün her saatinde çalışırken görebilirsiniz. Onun için her zaman takdir ettiğim bir kişiliktir Arsuz için.. Bu kadar uzun yıllar biriktirip de, tekrar kendi toprağına yatırım yapmak gerçekten ciddi cesaret ister. Bu cesaretinden dolayı da Münir Tultak’ı kutluyorum. “
 
 

 
Arsuz’a Olan Borcunu Öyle Bir Ödedi ki! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
gülşen yazgül 21 Mayıs 2013 Salı
önemli yatırımı kendi doyduğu yere yapan insanlar her zaman desteklenmelidir gökhan sen her zaman bu insanları destekler ve güç verir haber yaptın seni ve çalışmalarını gayretini tebrik ediyorum. çünkü sende bu torağın çocuğusun
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş