Skip Navigation Links

Uğur Mumcu Böyle Anılır!!!

Gazeteci Uğur Mumcu'nun öldürülüşünün 18. yılında şehrimizin tanınmış simalarından CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Akbay bir açıklama

Gündem   A+a-

Uğur Mumcu Böyle Anılır!!!
Gazeteci Uğur Mumcu’nun öldürülüşünün 18. yılında şehrimizin tanınmış simalarından CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Akbay bir açıklama yaparak vatandaşlara bildiri dağıttı.
Öğrenci grubunun da yer aldığı açıklamada CHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Akbay, “Ocak ayları hep faili meçhul cinayetlerle dolu tarihimizde. Uğur Mumcu’da onlardan biri. Bu ükjede cinayetler işleniyor ve failleri bulunamıyor. Mevcut iktidarın da 8 yıldır faili meçhul cinayetlerle ilgili yapamadıkları ortada” dedi.
Uğur Mumcu’nun katledilişinin 18 yılında onu saygıyla andıklarını da belirten Bülent Akbay, “ Uğur Mumcu’nun öldürülmesinin ardından 18 yıl geçti. Cinayetlerin arkasındaki karanlık güçlerin ortaya çıkmasın diye her yola başvuruldu. Davalar Savsaklandı, deliller süpürüldü ve failler kaçırıldı. Çocuklarımız ölümün karanlığında büyüsün istendi. Gerçek ortaya çıksın kim incinecekse incinsin diyen bizler gerçeklerin üzerine karanlık püskürtenlerin karşısına dikildik. Eli kanlı katillerden ve karanlıklardan hesap sormak için buradayız. Uğur Mumcu’nun dediği gibi; Evet yaşayacağız Susmayacağız… Bütün yolsuzlukları kaçakçıları pislikleri cinayetleri tek tek sergileyeceğiz”. Dedi
İktidarın fali meçhul cinayetlerle ilgili neler yaptığını ve neler yapmadığını gösteren raporlarla bugün yazılı bir açıklama yapacağını da belirten Bülent Akbay; “ Bizler burada üniversiteli öğrencilerle birlikte broşür dağıtacağız. Halkımıza Uğur Mumcu ve diğer faili meçhul cinayetleri hatırlatacağız. Halkımızın duyarsız kalmamasını sağlayacağız” dedi.
Daha sonra hazırlanan broşürleri üniversiteli öğrencilerle birlikte halka dağıtan CHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Akbay’a vatandaşlardan da destek geldi. Bildiriyi dağıtırken halkında yoğun ilgisiyle karşılaşan Bülent Akbay ve öğrenciler, şehri adım adım gezerek Uğur Mumcu’nun satırlarının ve öldürülmesiyle ilgili satırların yazılı olduğu broşürü dağıttılar.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet