Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vali Lekesiz'den Ultraslan'a Teşekkür...

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz,Süper Lig Şampiyonluğu kutlama etkinliklerini iptal eden GS Kulübü yönetimine teşekkür etti.

Gündem   A+a-

  Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz, Süper Lig Şampiyonluğu kutlama etkinliklerini; Reyhanlı ilçemizde yaşanan elim olaydan dolayı iptal eden Galatasaray Spor Kulübü yönetimine bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti.
 
 
 
  Lekesiz, Galatasaray Spor Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünal Aysal’a gönderdiği mektupta şunları kaydetti:
 
 
  ‘2012-2013 sezonu Süper Lig Şampiyonluğu’na ait kutlama etkinliklerini iptal ettiğinizi, yazılı ve görsel basından öğrenmiş bulunmaktayım.
 
 
 
  Millet olmanın temel niteliği olan kederde, tasada ve sevinçte birlik olma duygusunun hayata geçirilmiş somut örneği olması anlamında göstermiş olduğunuz rikkat ve hassasiyet için teşekkür ederim.
 
 
 
  Bir yılın yoğun emeği neticesinde elde etmiş olduğunuz 2012-2013 sezonu Süper Lig Şampiyonluğu’na ait kutlama etkinliklerini; ilimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına gösterdiğiniz saygı nedeni ile iptal etmiş olmanız, ilimiz halkı için çok derin ve büyük bir anlam ifade etmektedir.
 
 
 
  Bilmenizi isterim ki, sergilediğiniz bu müstesna tutum, kadirşinas Hatay halkının vicdanında büyük bir karşılık bulacak ve daima minnet ile yad edilecektir.
 
 
 
  Gösterdiğiniz hassasiyet ve nazik teveccühünüz dolayısı ile şahsınıza, sizin şahsınızda Yönetim Kurulunuza ve camianıza teşekkür eder, sağlık ve esenlik dileklerimle selam eder, başarılarınızın devamını dilerim.’
 
 
 
 Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar