Skip Navigation Links

'Keser Döner, Sap Döner; Gün Gelir Hesap Döner'

İskenderun Kamu- Sen' e bağlı memur sendika başkanları MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gündem   A+a-

 
 MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül:
“Keser Döner, Sap Döner; Gün Gelir Hesap Döner”
İskenderun Kamu- Sen’ e bağlı memur sendika başkanları MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Kabul edildiklerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Kamu- Sen Başkanı Hayrettin Şahin, “ Sayın MP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’e Kamu- Sen’de bulunan başkanlarla hayırlı olsun nezaketi içerisinde buraya geldik. Başkanımıza şahsım ve Kamu- Sen’de bulunan arkadaşlarım adına hayırlı olsun diyorum ve İskenderun halkına, İskenderun’umuza hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Kamu- Sen’e bağlı bulunan başkanlarımın ziyareti bana moral ve güç vermiştir diyen MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, “ yapmış oldukları faaliyetlerde bende kendilerine başarılar diliyorum. Dışarıdan gözlemlediğin kadarıyla ne hükümete takla atan ne de devletin içinde bulunmuş olduğu hem ekonomik hem de sosyal durumu görmezden gelen bir sendikacılık dışında hem devletin olanaklarını, imkânlarını bilerek onları gözeterek hem de sosyal yaşamlarını devlet geleneğimizi gözetleyerek yapmış oldukları sendikacılık yolunda kendilerine başarılar diliyorum. Buradan şunu da dile getirmek istiyorum; hepimiz görüyoruz ve yaşıyoruz. Tüm memur sendikalarına bağlı üyelere çeşitli yerlerde çeşitli şekilde baskılar uygulanmaktadır. Onların sendikalarının değiştirme yolunda mevki, makam şantaj yoluyla işleri, emekleri vb. konularda tehdit edildiklerini görüyoruz. Biz onlara diyoruz ki “ keser döner, sap döner; gün gelir hesap döner” diyoruz “ ifadesinde bulundu.
Ziyarete Kamu- Sen’ e bağlı tüm sendika başkanları katıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet