Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP'den Anlamlı Ziyaret

İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Denizciler beldesinde bulunan Hacı

Gündem   A+a-

 
MHP’den Anlamlı Ziyaret
 
İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Denizciler beldesinde bulunan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri'ni ziyaret etti.
Sevgi Evleri Müdürü Selin Çöl’den çocuklar hakkında bilgi alan İlçe Başkanı İbrahim Gül, istedikleri her an yardıma hazır olduklarını belirtti. Başkan Gül, “ asıl önemlisi sevgi isteyen mukaddes bir görev yürütülüyor burada. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Biz de Anneler Günü’nde çocuklarımızı biraz olsun anne şefkatini hissetmeleri açısından ziyaret istedik. Onların yüzünde bir tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Bu çok önemli bir şey. Bizi buraya kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Daha sonra evleri gezen İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri çocuklarla sohbet ederek, hazırladıkları şiirleri dinledi. Okunan şiirler sırasında oldukça duygusal anlar yaşandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar