Skip Navigation Links

Önceden Tehdit Alıyordum!

Antakya(EHDAV) Başkanı Ali Yeral,evine yapılan saldırının faillerinin en kısa sürede bulunarak adalete teslim edilmesini istedi.

Gündem   A+a-


 
Antakya Ehlibeyt Kültür ve Dayanışma Vakfı (EHDAV) Başkanı Ali Yeral, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce evine yapılan saldırının faillerinin en kısa sürede bulunarak adalete teslim edilmesini istedi.
 
Haberler.com'un haberine göre Ali Yeral, evinin bulunduğu Antakya merkeze bağlı Ekinci beldesinde düzenlediği toplantıda, evine yapılan saldırı ve kendisine bırakılan "Sizi mahvedeceğiz, canınızı yakacağız." yazılı notla ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce de tehditlere ve hakaretlere uğradıklarını ancak ilk defa fiili bir saldırıyla karşılaştıklarını belirten Ali Yeral, "Şimdiye kadar bunları görmezden geldik. Şu an karanlık güçler, teröristler ve karanlık yarasalar, sözden fiiliyata geçmiş durumdalar." dedi.
 
İki ay önce de evine girildiğini kaydeden Yeral, eşinin evine girenleri görmesiyle birlikte kimliği belirsiz şahısların kaçtığını söyledi. 4 gün önce kendisi yurt dışındayken evine girildiğini ve yatak odasındaki elbiselerin, örtülerin parçalandığını, yatak odasındaki aynaların kırıldığını ifade eden Yeral, bu olayın faillerinin en kısa sürede yakalanacağına inandığını belirtti.
 
Bundan sonra evlerine misafir vasfı dışında girmeye çalışan herkesin zarar göreceğini söyleyen Yeral, eve girmeye çalışacak herkesin 'cehenneme gönderileceğini' söyledi.
 
Yaşananlara rağmen sağduyu ve hoşgörünün ön planda olması için yanında bulunan vatandaşları uyaran Yeral, hiç kimsenin provokasyonlara gelmemesi gerektiğini belirtti.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet