Skip Navigation Links

İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği'nden Başkan Savaş'a Ziyaret

İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Gündem   A+a-


İŞ VE MESLEK SAHİBİ KADINLAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET
 
 İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Başkanı Dr. Nevide Kimyon ve yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.
 
 Ziyarette İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Başkanı Dr. Nevide Kimyon’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri olarak Leyla Cilli, Melisa Kara, Yasemin Şakar ve Resmiye Çolakoğlu yer aldı.
 
 İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Başkanı Dr. Nevide Kimyon ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Savaş’ın kent genelinde yürüttüğü çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.
 
 
 Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Alt yapı hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde hemşehrilerinin büyük desteği olduğunu hatırlatarak, “Alt yapı hizmetlerini yapmak gerçekten sabır ve zaman isteyen bir hizmet türüdür. Tedaş ve Telekom kablolarının yanı sıra kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarının tamamını yer altına alarak toplamda 400 Km. uzunluğunda bir altyapı çalışması gerçekleştirildi. Hemşehrilerimizin bizlere karşı göstermiş olduğu olumlu yaklaşım bizleri daha da cesaretlendirdi. Bu nedenle sizlerin şahsında hemşehrilerime buradan teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
 Karşılıklı hoş sohbet şeklinde geçen nezaket ziyaretinde Başkan Savaş, kurumsal olarak girişimci kadınları desteklediklerini ve bu amaç doğrultusunda eski Stadyum semt pazarının yıkılarak yeniden inşa edilip modern bir tesis yapıldığını, aynı mekanda HAT-MEK adı altında çoğunluğunu bayanların oluşturduğu kursiyerlere 9 ayrı branşta kurs verildiğini belirtti.
 
 Mevcut kurslarda isteyen herkesin bedelsiz başvuru hakkına sahip olduğunu dile getiren Başkan Savaş, “Amik ovasının pamuğunu iplik haline dönüştüren kursiyerlerimiz, bu iplikten kumaşlar ve elbiseler yapma imkânına sahip oldular. Semt pazarı kompleksinde haftanın iki günü hanımlara yönelik stant açılarak ve bayanlarımız kendi el emeklerini sergileyerek satış yapma olanağına sahip olacaklar.
 Böylelikle ev hanımlarımıza alternatif bir gelir elde etme imkânı kazandırılmış olacak” dedi.
 
 Ziyaretin sonunda Başkan Savaş ve konuk heyet günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet