Skip Navigation Links

Bekir Soylu Yatırım Çağrısına Devam Ediyor

Erzin Ticaret Odası Başkanı Bekir Soylu Erzin Organize Sanayi Bölgesi( EOSB) için yatırımcıları davet etmeye devam ediyor.

Ekonomi   A+a-

ERZİN TİCARET ODASI BAŞKANI
BEKİR SOYLU YATIRIM ÇAĞRISINA DEVAM EDİYOR
 
 Erzin Ticaret Odası Başkanı Bekir Soylu Erzin Organize Sanayi Bölgesi( EOSB) için yatırımcıları davet etmeye devam ediyor.
 
 Son olarak Bekir Soylu Odalar ve Borsalar Birliği Doğu Akdeniz istişare toplantısından sonra KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’la bir dizi yatırım görüşmeleri yaptı.
Erzin’e kurulacak olan OSB için Antalya’da İşadamları ile bir araya gelen Bekir Soylu Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Koç Holding Genel Müdürü Levent Çakıroğlu ile görüşmeler yaparak Erzin’e yatırım yapmalarını talep etti.
“ERZİN’E YATIRIM ÜLKEYE YATIRIMDIR”
 
 Erzin Ticaret odası Başkanı Bekir Soylu, Erzin’e yatırımın aynı zamanda ülkeye yatırım olduğunun altını çizdi.
 
 Erzin Ticaret Odası Başkanı Bekir Soylu Koç grubunun Erzin’e yapılacak olan OSB’nin yatırım için eşsiz bir yer olduğunun altını çizerek. Erzin gerek Hava alanına gerekse deniz ve tren yollarının yakın olması açısından ve özellikle de demir-çelik sanayisinin de ham madde noktasında ciddi anlamda büyük bir avantaj olduğuna vurgu yaparak Erzin’e yatırım yapmak ciddi manada yatırımcının da menfaati gereği olduğunu kaydetti.
 
 Bekir Soylu; “Erzin Ticaret Odası olarak bir çalışma başlattık gerekli bilgi ve belgelerden oluşan bir dosya ile yatırımcılarımızı bilgilendirmek anlamında görüşmelerimize devam edip şehrimize katma değer kazandırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
“MARKALAŞMAK ZORUNDAYIZ”
 
 Erzin Ticaret Odası Başkanı Bekir Soylu;”Markalaşmanın önemini değinerek tüm üreticilerimiz gerek narenciyede gerekse ürettiği tüm ürünlerde markalaşmalıdır. Erzin İlçemiz önümüzdeki 10 yıl içerisinde en az %40’lık bir büyüme ve gelişme sağlayacaktır. Bu noktada bizler yatırımcılarımızı davet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet