Skip Navigation Links

ÖZAT Personeline Seminer

106 minibüs şoförlerine toplu taşıma kuralları ve personel müşteri ilişkileri konusunda seminer verildi.

Eğitim   A+a-


Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinden ÖZAT Personeline Seminer
 
Özat Otobüs ve Minibüsçüler Mot. Taş. Koop.’ne mensup 106 minibüs şoförlerine toplu taşıma kuralları ve personel müşteri ilişkileri konusunda seminer verildi.
 
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bayram ÖZER ve Öğr. Gör. Murat CANPOLAT tarafından 20 Nisan Cumartesi saat 10:00 ile 14:00 saatleri arasında birinci grup ve 21 Nisan Pazar günü 10:00 ile 14:00 saatleri arasında ikinci grup olmak üzere toplam 106 minibüs şoförüne 4 er saat eğitim verildi. Seminerde Toplu taşımacılık kuralları, halkla ilişkiler, personel müşteri ilişkileri, trafikte insan davranışları, şoförlerin kılık kıyafetleri, saç sakal tıraşları, kampüs içi trafik kuralları, araçların temizliği, minibüs içerisinde uygunsuz telefon ve telsiz konuşmaları ile üniversite öğrenci ve personelinin beklentileri ve yapıcı öneriler üzerinde duruldu. Ayrıca Seminerde öfke yönetimi ve problem çözme becerileri konularında da bilgilendirme yapıldı.
 
Yrd. Doç. Dr. Bayram ÖZER ”Mustafa Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin bu gibi seminerleri düzenlemesi, vatandaşların toplu taşımada daha kaliteli, güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için toplu taşımacılık yapan şoför ve otobüs işletmecilerinin eğitilmesi, kurumlara ve insanlara olan sorumluluklarının hatırlatılması ve uygulanması açısından önemlidir. Eğitimin sonrasında ÖZAT minibüs şoförleri ve ÖZAT kooperatif yöneticileri üniversite öğrencilerinin istek ve beklentilerini almak ve kendi istek ve beklentilerini de onlara iletmek için bir görüşme istediler. Bunun için fakültelerin öğrenci temsilcileriyle bir toplantı ayarlayıp iki tarafı bir araya getirerek karşılıklı konuşmalarını sağlamaya çalışacağım.” dedi.
 
 
Seminere katılan Özat Otobüs ve Minibüsçüler Mot. Taş. Koop. Başkanı Mehmet Suphi YILMAZ: “Öncelikle Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Salih GÜDER’e ve tüm Hocalarımıza Kooperatifim adına böyle insanlığa yararlı Seminerler düzenlediği için teşekkür ediyorum. Her yıl bu eğitimi tüm şoförlerime vermek istiyorum. Diğer kooperatiflere de bu seminerleri tavsiye edeceğiz. İnsanlara faydalı olan eğitimleri almaya devam edeceğiz.” dedi.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet