Skip Navigation Links

Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, tam bir görev adamı…

Yaklaşık iki yıldır Cilvegözü Gümrük Kapısı mülki amirliği görevini sürdüren Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, tam bir görev adamı.

Yaşam   A+a-

Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, tam bir görev adamı…
 
 
 
Yaklaşık iki yıldır Cilvegözü Gümrük Kapısı mülki amirliği görevini sürdüren Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Eriş, tam bir görev adamı. Sosyal yönü bir hayli kuvvetli olan vali yardımcısı Mehmet Eriş, yerli ve yabancı tüm konuklarını kapıda karşılayıp, kapıdan uğurlama nezaketi gösteriyor. Özellikle Suriyeli sığınmacıların sevgi ve sempatisini kazanan Eriş, adeta 24 saat görev yapan bir mülki amir olarak dikkat çekiyor. Oldukça kritik ve zor bir görev sahasında kamu adına görev yapan Mehmet Eriş, her şeye rağmen yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyerek, adeta devletin gülen yüzü de oluyor. Makam ve koltuk kaprisi olmayan, alçak gönüllü bu görev ve gönül adamı, hemen her ortamda olumlu izlenimler yaratıyor, kişi, kurum ve kuruluşların takdirine mazhar oluyor.
 
 
 
Hemen herkesin ortak saygı, sevgi ve sempatisini kazanan Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Eriş’in yaptığı başarılı hizmetlerle, göz doldurması, bölge halkı ile Suriyeli sığınmacıları da memnun ediyor. Cilvegözü Sınır Kapısı’nda ortaya çıkan kimi sorunlara da anında müdahale edip, Cilvegözü Sınır Kapısı’nı olabildiğince problemsiz hale getirmeye çalışan Eriş’in, mesai arkadaşlarıyla da uyum içinde çalışması da ayrı bir güzellik olarak öne çıkıyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
ali tuna 11 Aralık 2013 Çarşamba
kendisiyle çalışma fırsatım oldu, tam bir beyefendi ve kişisel kompleksleri olmayan bir yönetici.
FARUK 27 Nisan 2013 Cumartesi
RAHATLIKLA ULAŞILAN HALKLA İLİŞKİLERİ GÜZEL BİR İNSAN BAŞRILAR
ismail 27 Nisan 2013 Cumartesi
tam bir devlet adamı
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet