Skip Navigation Links

Payaslı Futbolculardan Şampiyonluk Yemini

BAL 4.Gurup takımlarından Payas Belediyespor 1975 spor kulübü futbolcuları Elazığ İl Özel idare spor maçı öncesinde şampiyonluk yemini ettiler.

Spor   A+a-


PAYASSPOR 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
PAYASLI FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK YEMİNİ
 
 Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.Gurup takımlarından Payas Belediyespor 1975 spor kulübü futbolcuları Elazığ İl Özel idare spor maçı öncesinde şampiyonluk yemini ettiler.
 
 Ligin son idmanını yapan oyuncular idman sonrasında kendi aralarında bir toplantı yaptılar. Toplantı sonrasında oyuncular şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine olan inançlarını dile getirdiler.
 
Futbolcular, şunları söyledi:
“Taraftar, yönetim, futbolcular yani takım olarak biz kenetlendiğimiz zaman neler yapabileceğimiz herkes biliyor. Payas ve bölge halkının bundan şüphesi olmasın. Her zaman olduğu gibi yanımızda olsunlar ve bizden desteklerini esirgemesinler. Bu takımı şampiyon yapacağız. Buna bütün taraftarlar inansın. Bu böyle olacak. Hedef 3.lig şeklinde görüş beyan ettiler.”

 
 
 
 
 Teknik Direktör Ender Tıraş ise bir sezonun sonuna geldiklerini belirterek,”Sezon sonunda emeğimizin karşılığını almaya bir maç kaldı. Son 90 dakika. Şu ana kadar gösterdikleri üstün performanstan ötürü tüm futbolcularımızı kutluyoruz. Bu takım şampiyonluğu hak etti. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.”dedi.
 Kulüp Başkanı Mehmet Ay ise önemli bir maça çıkacaklarını belirterek,”Maçın öncelikle centilmenlik içerisinde geçmesini diliyoruz. Alınan karar gereği maç seyircisiz oynanacak. Şuan takımda moraller yerinde. Kent halkı şampiyonluğu istiyor. Tek yürek bir şekilde sahaya çıkıp maçı alıp 3.lige çıkacağız. Başka yolu kalmadı “dedi.
 
 
 
 

Payaslı Futbolculardan Şampiyonluk Yemini videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet