Skip Navigation Links

Nakliye Sektörü Canlanma Arefesinde..

Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle uzun süre sıkıntı yaşayan nakliye sektöründeki küçük kıpırdanma dahi mutlu etmeye yetti.

Ekonomi   A+a-


VOLKAN MAZMAN 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Volkan Mazman: Nakliye Sektörü Canlanma Arefesinde..
 
Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle uzun süre sıkıntı yaşayan nakliye sektöründeki küçük kıpırdanma dahi mutlu etmeye yetti.
Sıkıntılı bir ortamda küçük bir kıpırdanma ile mutlu olan kamyon, çekici ve dorse alım satımı yapan otomotivcilerin gözü ise Ortadoğu’dan gelecek iyi haberlerde.
Hatay’ın Payas ilçesinde kamyon, çekici, iş makinaları ve römork alım satımı yapan Volkan Mazman Otomotiv Sahibi Volkan Mazman, nakliye sektörünün sıkıntılı dönemlerinden küçük bir kıpırdanmayla dahi olsa hareketli bir döneme geçmesinin umut verici olduğunu söyledi.
Merhum babası Sami Mazman’la 1976 yılından bu yana otomotiv sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Volkan Mazman, inişli-çıkışlı dönemler ile kriz dönemlerini en gerçekçi haliyle uzun yıllar yaşadıklarını söyledi.

 
 
Türkiye genelinde kamyon, çekici ve dorse taleplerinin küçük de olsa artış gösterdiğini belirten Volkan Mazman, “Tabi bu Suriye’de yaşanan iç savaşla alakalı olan satışlarda %30 , % 41 azalma başlamıştır. Ondan mütevellit piyasa bayağı bir sıkıntıdadır. Ama yakın zamanda bu sıkıntıların giderileceğini tahmin edebiliyoruz.
Otomotiv işi bize babamız Sami Mazman’dan miras kaldı. 1976 yılından beri hizmet vermekteyiz. Köklü bir şirket olarak da Türkiye’nin tüm illerinden müşterilerimiz var.
Tabi Güneydoğu bölgesinde şu anda bu sektörde hareketlilik bayağı hızlanmış durumdadır. Şu son dönemlerdeki krizlerden dolayı, sıkıntılardan dolayı insanlar biraz soğuk yaklaşmaktadırlar olaya. Ama bunun da aşılacağını düşünüyoruz” dedi.
 
Volkan Mazman Otomotiv Payas/Hatay Kamyon, çekici, İş makinaları, her çeşit yeni römork.. 0 533 634 47 20
 
 
 

Nakliye Sektörü Canlanma Arefesinde.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet