Skip Navigation Links

İskenderun'u 15 yıldır yöneten zihniyetin sonu geldi

Bu seçim önümüzdeki alternatif iktidarı işaret edecektir.

Gündem   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek İskenderun basınının karşısına çıktı.
İGC Başkan Şehmus Aslan, seçim sürecinde vatandaşları ve siyasileri İGC’de bir araya getirdikleri için onur duyduğunu dile getirerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerin son Pazar’ını İskenderun’da geçirmesinden mutlu olduğunu söyledi.
İGC binasını İskenderun’a kazandıranlara ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğinin belirten Vekil Mehmet Şandır; “Bizler basınla her zaman iç içeyiz ve bu yüzden basın mensuplarını hep önemsemişizdir. Çünkü toplum adına yargılamayı yapan bir kurumdur. Bizlere zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
MHP Mersin Milletvekili Şandır, yerel seçimlerin ülkeye ve siyasi partilere hayırlı sonuçlar getirmesini dileyerek; “Bu seçim kampanyası sürecinde siyasi partilerin toplumun huzurunu kaçırmamasını ve toplumun ayrıştırılmamasını istiyoruz. 29 Mart seçimlerini önemsemeliyiz. Ve bu seçime farklı bir anlam kazandırmalıyız. Türkiye’de sadece Belediye Başkanlarını seçmekle kalmamalı, Türkiye’nin geleceği üzerinde yeni bir yol çizilmesi, yeni bir siyaset anlayışının gelebilmesi için önemli bir rol oynamalıdır. Bu seçim önümüzdeki alternatif iktidarı işaret edecektir. Halkımızın da bu seçime önem vermesini ve oylarını kullanmasını istiyoruz” diye konuştu.
AKP İktidarının seçimi kazanmak için türlü oyunlar oynadığını da söyleyen Şandır; “AKP iktidarı hükümet olmanın gücünü halka tehdit olarak kullanıyor. Vatandaşları kendi adaylarının seçilmesi yönünde tehdit ediyor. Bu doğru değildir ve kanunlara göre suçtur. AKP iktidarının halkın üzerinde uyguladığı bu tehdidi MHP olarak kınıyoruz.
AKP vatandaşların yoksulluğuyla alay ediyor. Halkımızla alay etmeye kimsenin hakkı yoktur. Vatandaşlara yapılan sosyal yardımları şova ve reklâma dönüştürüyor. Bu uygulamalar böyle devam ederse bu seçim hileli bir seçim olma yolundadır. AKP’nin bu yaptıklarını MHP olarak kınıyoruz. İskenderun halkını uyarıyorum. Çünkü aynı şeyler İskenderun’da da yaşanıyor.
İskenderun’a baktığımızda 15 yıllık bir iktidar var. Bu süre içinde İskenderun çok büyük ve kaliteli bir şehir haline gelebilirdi. Fakat İskenderun’a hiçbir şey yapılmamış. İskenderun’un dünü ve bugünü arasında hiçbir fark yok, sadece halkın gözünü boyamak amacıyla makyaj yapılmıştır. İskenderun 15 yılda çok farklı yerlerde olabilirdi.
Şuan ki belediye başkanı Milliyetçilere ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye yakışıksız laflar etmiştir. Ama bu işin sonuna gelinmiştir. İskenderun halkı bu zihniyete dur diyecektir. Halkımız her şeyin farkında ve 29 Mart’ta bunun hesabını sandıkta en iyi şekilde soracaktır. İskenderun halkı özgür iradesiyle geleceğine sahip çıkacak ve MHP’yi 29 Mart’ta seçecektir. Bu güne kadar yapılmayan her şeyi bizler MHP olarak gerçekleştireceğiz. İskenderun’u çok güzel bir şehir haline getireceğiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet