Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gündem   A+a-


23 NİSAN KUTLAMALRI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
 
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
 İskenderun İlçe Milli Eğitim müdürü Muharrem Keleşoğlu’nun anıt alanına çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti.

 
 Ardından bir konuşma yapan Keleşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının her yıl yurdumuzda ve yurtdışındaki temsilciliklerimizde kutlandığını belirterek,”Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği TBMM'nin açılışının 93. yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyor, bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz “dedi.
 
 Keleşoğlu,”Büyük önder Atatürk, çağdaş uygarlık seviyesinin aşılmasında, geleceğimizin teminatı ve milletimizin en değerli varlığı olarak gördüğü çocuklarımıza, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan ederek onlara duyduğu güveni, sevgiyi ve verdiği önemi göstermiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramın sahibi olan çocuklarımızın bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, büyük ve önemli başarılarla aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız sonsuzdur.”diye konuştu.
 
 
 Öğrenciler adına bir konuş yapan Beş Temmuz İlk Öğretim Okulu öğrencisi Eda Cankulak ile hiç durmadan ülkenin geleceği için çalışacaklarını belirterek ,” Dünün çocukları olan ecdadımız yine dünde yetişkin olup büyük işler başardı. Biz de bu büyük başarıları, çoğaltıp bu vatanı, vatanlar içinde en büyük vatan, bu milleti, milletler içinde en büyük millet yapmayı en büyük görev olarak biliyoruz. Sizlerden tek isteğimiz, bizlere güvenmeniz, bizlerin yetişmemize önem vermenizdir. “şeklinde konuştu.
 
 Yapılan konuşmaların ardından Şehit Pamir caddesinden Ulucami caddesine kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
 
 Düzenlenen törenlere İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, meclis üyeleri, oda başkanları, siyasi partilerin başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
 
 
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar