Skip Navigation Links

“Turizm sektöründe kalifiye elamana ihtiyaç duyuluyor”

İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Turizm sektöründe kalifiye elama ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Gündem   A+a-


TURİZM DERNEĞİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Uygun:
 
-“Turizm sektöründe kalifiye elamana ihtiyaç duyuluyor”
 
 İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Turizm sektöründe kalifiye elama ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
 
 AK Parti İskenderun gençlik kolları başkanı Tayfur İkizek, Turizm haftası dolayısı ile Uygun’u dernek binasında ziyaret etti.

 
 Uygun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Turizm Haftasının her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Turizm ekonomiye direk katkı sağlayan bir sektördür. Personel sıkıntısı en fazla sezonun yoğun olduğu yaz aylarında yaşanıyor. Bu durumda bize düşen, yapacağımız çalışmalarla bu açığı kapatmaktır” dedi.
 
 
 Uygun,” Bilinçsiz ve deneyimsiz eleman çalıştırmanın hem turizme hem de doğal olarak ekonomiye büyük zarar vereceğine inanıyoruz. Kente gelen turist güler yüzlü, kaliteli hizmeti almak ister. Turiste hizmet eden personelin davranışları ve servisi çok önemlidir. İl ve ilçeden memnun ayrılmayan bir kişi ise bizim için büyük bir kayıp olacaktır.” Çünkü almış olduğu hizmetten memnun olmayarak ülkesine dönen bir turist ilçemizi ve ülkemizi orada kötüleyecek. Bu da ilçe ve ülke ekonomisi için çok büyük bir kayıptır." şeklinde konuştu.
 
 İkizek ise Turizm haftasını kutlayarak çalışmalarında dernek yönetimine başarılar diledi.
 
 

“Turizm sektöründe kalifiye elamana ihtiyaç duyuluyor” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet