Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassalı Kadınlardan Anlamlı Hediye

Hassa Ak Parti Kadın Kolları Başkanı, Ayten Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri engelli öğrencileri ziyaret ettiler.

Yaşam   A+a-

 HASSA’DA AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI HEDİYE.
 
 Hassa Ak Parti Kadın Kolları Başkanı, Ayten Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri engelli öğrencileri ziyaret ettiler.
 
 Hassa Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri ,engelli öğrencileri evlerinde ziyaret ederek “Gençler için 33 Hadis Kitabı “ hediye ettiler.Onlarla sohbet ederek dertlerini dinlediler.
 
 Partililer,engelliler tarafından sıcak ilgiyle karşılandılar.
 
 Hassa Ak parti Kadın Kolları Başkanı, Ayten TURAN yaptığı açıklamada;
“Bizler Hassa Ak Parti kadın Kolları teşkilatı olarak ,engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek dertlerine ortak olalım dedik.Sevgili Peygamberimizin güzel ahlakını ve doğru yaşamını yaşatmak amacıyla ,engelli yavrularımıza, “Gençler için 33 Hadis Kitabını” hediye etmeyi uygun gördük. Harry Potter serisi büyüyen bir nesil yerine, Peygamber Ahlakıyla bir neslin yetişmesini istedik.dedi.
 Başkan Turan;
“hepimizin bir engelli adayı olduğumuzu hatırlatarak,engelli kardeşlerimizi,kendimizin birer parçası olarak kabul ediyoruz.Onları asla,eksiz ve güçsüz görmüyoruz.Hiç kimse geleceğini göremez ve mevcut durumunu muhafaza edemez.Ani bir hastalık ve kaza sağlam dediğimiz insanları ,bir anda engelli yapabilir.Toplumumuzun birer üyesi olan bu insanlarımızı kendimiz gibi kabul ederek,her türlü sorunlarına duyarlı olmak bizlerin en öncelikli görevi olmalıdır.Engelli vatandaşlarımızın; eğitim, sağlık ve sosyal açıdan geliştirilmeli ,kamuda istihdam oranı artırılmalı ve ekonomik özgürlükleri,sağlanmalıdır”.dedi
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş