Skip Navigation Links

Arsuz’un Taktak’a ihtiyacı var!

Cemil Taktak AK Partiden Belediye Başkan’ı olabilmek için kolları sıvadı.

Gündem   A+a-

Arsuz’un Taktak’a ihtiyacı var!
 
 İskenderun’da 30 yılı aşkın süredir gazeteci olarak tanıdığımız Cemil Taktak önümüzdeki yıl yapılması planlanan yerel seçimlerde AK Partiden Belediye Başkan’ı olabilmek için kolları sıvadı. Cemil Taktak Arsuz’un köylerine yaptığı ziyaretlerde sevgi seli ile karşılandı.
 Seçim gezilerine start verdi.
 
 Arsuz sevgisini ve sorunlarını yıllardır gazetesine taşıyan Cemil Taktak 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için kolları sıvadı.Karaağaç’tan başlayarak Arsuz’un en son noktası olan Kale köyüne kadar ziyaretlerde bulunan Cemil Taktak gittiği her yerde sevgi seli ile karşılandı.
 
 
Projeleri heyecan yarattı
 
 Ziyaretler sırasında gerek esnaf gerek muhtarlar ve gerekse halk ile yaptığı konuşmalarda hizmet etmek için yola çıktığına vurgu yapan Cemil Taktak AK Partinin hizmet gücü ile birlikte projelerini hayata geçirerek Arsuz bölgesini çağdaş, yaşanabilir,istihdamı bol,esnafın 12 ay çalışabileceği, turizm ve spor cenneti yapmak istediğini söyledi.
 
Cemil abi hoş geldin
 
 Ziyaret ettiği köylerde kadın erkek herkes tarafından “Cemil Abi hoş geldin” sözleriyle karşılanan Cemil Taktak için “ biz seni uzun yıllardır tanıyoruz. Gazeteci olarak bölgemizin sorunlarını çözmemize her zaman yardımcı oldun. Senin belediye başkanı olman halinde bahsettiği projeleri hayata geçirebileceğine inanıyoruz sen bu bölgeyi in iyi bilenlerdensin sen içimizden birisisin” diyerek Cemil Taktak’a destek sözü verdiler.
 
Arsuz için tarihi fırsat
 
 Arsuz’un tarihi bir fırsat yakaladığına dikkat çeken Cemil Taktak şöyle konuştu. “ Önce büyük şehir yasası ile birlikte Arsuz’un ilçe olmasına çok sevindim. 45 Yıldır Arsuz’da yaşıyorum. Arsuz’un önemini en iyi bilenlerden biriyim. Sekiz beldenin lav edilip köyler ile birlikte tamamen büyük bir ilçe olmasını tarihi bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Bunu gerçekleştirenleri canı gönülden kutluyorum. Şimdi bu tarihi fırsatı değerlendirip Arsuz’u hayalimdeki turizm ve spor cenneti yapmak üzere elimi taşın altına koyuyorum. Allah kısmet ederde Arsuz’a belediye başkanı olmam halinde Antalya’da Bodrum’da ne varsa aynısı Arsuz’da olacak. Bizim Antalya bölgesinden eksiğimiz yok fazlamız var. Örneğin kış aylarında Antalya’da yaşanan şiddetli fırtına sel baskınları bölgemizde yaşanmamaktadır. Hal böyle olunca Arsuz bölgemizin bol oksijeni temiz havası, güneşi ve denizi ile Antalya’dan çok daha üstün özelliklere sahiptir. Doğaya ve çevreye zarar vermeden beş yıldızlı otellerin artması futbol sahalarının yapılması yat limanlarının olması için yatırımcıları kendi ellerimle bir bir getireceğim. Bu projeleri halkımla paylaştığımda çok heyecanlandılar. Ardından ellerini açarak benim başkan olmam ve bu projelerin hayata geçmesi için Allah’a dua ettiler”dedi.
 
 
 Bütün bu yatırımların fizibil olabilmesi için olmazsa olmaz bir konuya dikkat çeken Cemil Taktak Hatay hava alanından Arsuz sahil şeridin’e uzanan bir direk yolun mutlaka yapılması gerektiğini nedenleri ile birlikte anlattı.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
merve 16 Mayıs 2013 Perşembe
kendisi fazlasıyla gereksiz, laubali, dengesiz biri umarım arsuzdan uzak kalır..
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet