Skip Navigation Links

“Bütün ihalelerimiz şeffaf yapılıyor.

İskenderun Belediyesi’nce asfalt kaplama yaptırılması amacıyla ihale yapıldı

Gündem   A+a-


BELEDİYE İHALE 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Tedaş ve doğalgaz çalışması içmesuyu şebeke döşeme çalışması programıyla uyumlu devam edecek ve biten yerler asfaltlanacak
 
İskenderun Belediyesi’nce asfalt kaplama yaptırılması amacıyla ihale yapıldı
 
İskenderun’un doğalgaz, elektrik şebekesi, drenaj kanalları, içmesuyu şebeke döşeme gibi altyapı çalışmaları, kurumlararası eşgüdüm içinde, uyumlu ve programlı bir şekilde birlikte devam edecek ve tamamlanan yerlerde asfaltlama çalışması yapılacak.
İçmesuyu şebeke döşeme çalışmasına uyumlu programla, asfaltın tekrar kırılmasının önüne geçilecek ve altyapı çalışmasının halkımıza vereceği sıkıntı böylelikle en aza indirilmiş olacak.
Altyapının uyumlu programla tamamlanmasının ardından, asfaltlama çalışması yapılması ekonomik olarak da tasarruf sağlayacak.

 
 
İskenderun’da altyapı çalışması devam ederken, tamamlanan yerlerin asfaltlanması amacıyla, İskenderun Belediyesi’nce asfalt kaplama yapım işi ihalesi yapıldı.
İskenderun Belediyesi sınırları içerisinde bulunan cadde, sokak ve bulvarlarda asfalt kaplama yapılması yapım işi ihalesini, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de izledi.
 
 Belediye Brifing Salonu’nda düzenlenen ihaleye, dört katılımcı firma teklif zarfı verdi.
İhalede yaptığı konuşmasında, İskenderun’da drenaj kanalları, içmesuyu şebeke döşeme çalışmaları, doğalgaz gibi kentin ihtiyacı olan altyapı çalışmalarının yapıldığını ve bunun yapılmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Altyapı çalışmaları ameliyattır. Bu çalışmalar nedeniyle her yer kazıldı ve kazılmaya devam edecek. Altyapısı tamamlanan tüm yolları tekrar açılmayacak şekilde asfaltlayacağız. İskenderun altyapısı sağlam bir kent olacak” dedi.
İhalelerin şeffaf yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bütün ihalelerimiz şeffaf yapılıyor. Yüzlerce ihale yaptık. İskenderun’un en temel ihtiyaçlarını yerine getirdik.
 
 Katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlere de İskenderun’a da hayırlı olsun” diye konuştu.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt kaplama yapılması yapım işi ihalesinde, teklif zarfları katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.
 

“Bütün ihalelerimiz şeffaf yapılıyor.  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet