Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Sağlık-Sen'den kaynaşma yemeği

Sağılık-Sen İskenderun Temsilciliği, tanışma, dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.

Sağlık   A+a-


SAĞLIKSEN YEMEK 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İskenderun Sağlık-Sen'den kaynaşma yemeği
 
Sağılık-Sen İskenderun Temsilciliği, tanışma, dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.
 
Sağlık-Sen İskenderun Temsilcisi Fazlı Geçer, Altınsaray Restaurantta düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının sorunlarını, kendi sorunları gibi görüp ona göre çalıştıklarını söyledi.
 
Geçer, sık sık üyeleri ziyaret edip, sorunları hakkında bilgi aldıklarını belirterek,''Görüş alışverişinde bulunuyoruz. Kurulduğu günden bu yana, sizlerin özverili gayretleri ile her geçen gün daha da büyümekte olan sendikamız, yeni bir çalışma dönemine girmektedir. Sendika olarak, yeni yol haritamızda en büyük hedeflerimizden biri, sendikal hizmetlerin arttırılması ve toplumsal ihtiyaçlara göre bu hizmetlerin yaygınlaştırılmasıdır''dedi.

 
 
 
 
 Geçer,''Bu amaçla, vizyon ve misyon sahibi olan, ilkeli, farklı düşüncelere saygılı, gelişmeye açık, tüm üyelerimizin görüş ve düşüncelerini önemseyen, hizipleşmeye karşı olan ve istişareyi esas alan temel anlayış yaklaşımımızdır. Sendika olarak; emek, hukuk ve değerler mücadelesinde hizmet çıtasını daha yükseğe çıkarabilmek için kişiye bağlı sendikal anlayış yerine; ilke ve değerlere bağlı sendikal model ortaya koymaya çalışacak, kavgada değil sevgide birlik olacağız.''diye konuştu.
 
Düzenlenen yemeğe İskenderun Devlet Hastanesi Yönetici Veysel Yıldırım, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Saydam, Toplum sağlığı merkezi müdürü Volkan Yeter,İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Mete Burakçil ve sendika üyeleri katıldı.
 

İskenderun Sağlık-Sen'den kaynaşma yemeği videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş