Skip Navigation Links

Civelek Kutlamalara Katıldı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü kutlama programına katıldı.

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü kutlama programına katıldı
 
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.
10 Nisan Polis Günü kutlaması kapsamında program, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle başladı.
Törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okundu ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar tarafından çelenk sunuldu.
 
 
 Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Atatürk Anıt Alanı’nda İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ve emniyet teşkilatı mensuplarının Polis Günü’nü kutladı.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda devam eden programda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.
Kutlama programına, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral N.Atilla Demirhan, belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü yöneticileri, emniyet mensupları, sivil ve askeri protokol üyeleri katıldı.
Türk polis teşkilatının tarihi gelişimi ile ilgili sinevizyon gösterimi yapılan programda konuşan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, “Bütün insanlar yaradılış itibarıyla polistir bütün polisler de insandır. Biz bunu baz aldık. Bunu baz aldığımız için de suçun sosyolojik kavram olduğunu hepimiz biliyoruz. Geldiğimizden bu yana hep beraber, suçla mücadelede herkesin kendince bir şeyler katabileceği bir ortam oluşturmaya çalıştık” dedi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘görevini en iyi yapan vatanını en çok sevendir’ veciz sözünü anımsatan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, polisliği huzurda buluşanlar olarak değerlendirdiğini ifade ederek, “Kim huzura katkı sağlıyorsa polistir. Halkın huzurunu bozan hiçbir kimse bizden rahat görmeyecek” diye konuştu.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da yaptığı konuşmasında, polisin halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin görev yaptığını belirtti. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz sözünü anımsatan Kaymakam Ali İhsan Su, “Polis bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı ve bir anne kadar şefkatli olmalıdır” dedi.
 
Programda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri de verildi.
Öğrencilere ödüllerini, protokol üyeleri verdi.
Salim Ulaş Bal adlı öğrenciye ödülünü veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, tüm öğrencileri başarısından dolayı kutladı.
 
 Kutlama programı kapsamında, İskenderun Lisesi öğrencilerince oratoryo sahnelenirken, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün sinevizyon gösterisi de izlendi.
 
 Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, emniyet mensupları ile sohbet etti ve günlerini kutladı.
Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen sergi de gezildi.
Öğrenciler protokol üyelerine çiçek verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet