Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi İyi İdare Edilememiştir.

MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, AKP’li meclis üyelerinin belediyedeki kötü yönetimin sorumluları arasında olduğunu belirtti.

Politika   A+a-


İBRAHİM GÜL 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
MHP İSKENDERUN İLÇE BAŞKANI GÜL:
AKP’Lİ MECLİS ÜYELERİ BELEDİYEDEKİ KÖTÜ YÖNETİMİN SORUMLULARI ARASINDADIR
 
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, AKP’li meclis üyelerinin belediyedeki kötü yönetimin sorumluları arasında olduğunu belirtti.
Gül, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, İskenderun Belediyesinin 4 yıllık çalışmalarını değerlendirdi.
 

 
 
Gül, İskenderun Belediyesinin iyi idare edilmediğini belirterek,”Aradan geçen 4 yıl başarısız olarak geçmiştir. Bu başarısızlık yalnızca CHP’li belediye yönetimi ve meclis üyelerine ait değildir. Bu kötü yönetimin bir diğer suçlusu dört yıldır belediye meclisinde CHP ile ittifak yapan AKP yönetimi ve meclis üyeleridir. İskenderun Belediyesini kazanacağız diye konuşan AKP’lilerin bu durumu,”Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu “durumudur.
Gül,”İskenderun Belediyesinin kötü yönetimi sayesinde vatandaş birçok konuda şikâyetçi durumdadır. İskenderun’u mafyadan temizledik diyenler şehirde mafya gruplarının oluşmasına zemin ve ortam hazırlamıştır. İskenderun belediyesi sınıfta kalmış sorunlara çare olacak olunamamış,” her şey güzel olacak denilerek,”4 yıl heba edilmiştir.”şeklinde konuştu.
 
VATANDAŞTAN NEDEN 520 TAHSİL EDİYORSUNUZ
 
 Gül,”İskenderun Belediyesi su bağlantı adı altında her su abonesinden 520 lira talep etmektedir. Zaten geçim sıkıntısı çeken bu insanlar ne yapacaktır. Katkı payı altında toplanacak bu paralar içme suyu şebekesinin yenilenme maliyetinden daha fazladır. Bu konu da derhal yeni bir düzenlenmeye gidilmeli bu yanlış karardan dönülmeli fatura İskenderun halkına ödetilmemelidir”diye konuştu.
 
 

İskenderun Belediyesi İyi İdare Edilememiştir. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet