Skip Navigation Links

'Hedef Galibiyet'

İskenderunspor da tek hedef pazar günü oynanacak olan maçtan galip gelmek.

Spor   A+a-

İskenderunspor da tek hedef pazar günü oynanacak olan maçtan galip gelmek. İkinci başkan Müfit Tennioğlu yaptığı açıklamada bu takımın ligde kalması için futbolcular ve teknik heyet çalışmalarını ciddi anlamda sürdürüyorlar.
Takımın Menemen maçının ardından moral bulması ve kent halkının da takıma destek olması gerçekten bizleri sevindiriyor.
Bu hafta oynanacak olan maç tüm taraftarlarımıza ücretsizdir. Bayanlarımızı ve gençlerimizi bu maça bekliyoruz.
Saatler ileri alınacağından dolayı maçlar saat 14 :30 da oynanacak. Bu konuda tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz.
Esnafımızın desteklerini görüyoruz. Uzun yıllardır kentin takımına sahip çıkılmamasından dolayı oldukça sıkıntı yaşayan yönetim şu anda kendilerine gösterilen ilgiden ve destekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.
İskenderunspor kulüp İkinci Başkanı Tennioğlu Güleryüz Mobilya işletmecilerine teşekkür ediyorum. Futbolcularımızın daha rahat edebilmesi açısından tesislere oturma gurubu hediye ettiler bu konuda yönetim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
Özellikle ligde zor günler geçiren İskenderunspor’umuza da yönetimin dışından destek geliyor. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, Anemon otelle yaptığı görüşmelerin ardından takımın otelde kamp yapmasını rica etti. Bunun üzerine ise Anemon Otel'in iskenderunspor’un kamp yapmasını memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Tennioğlu bu takım bu kentin takımı ve otellerimiz de gelen takımlardan bu takım sayesinde kazanç sağlıyor bizlere tüm otellerin katkı sağlamasını istiyoruz. Anemon otel yeni olmasına rağmen bu teklifimizi geri çevirmedi kendilerine teşekkür ediyoruz açıklamasını yaptı.
Payas Belediyespor’un yanındayız.
İskenderunspor kulüp 2. başkanı Müfit Teninoğlu önceki gün oynanan Payas Belediyespor,Malatya maçında yaşanan olaylara da değindi.
Tennioğlu yaptığı açıklamasında İskenderunspor olarak Payas Belediyespor’un her konuda arkasındayız,taraftarlarımızda payas belediyespor’un yanında bu takımın çıkması için ne gerekiyorsa desteğe hazırız. İnşallah bizler de ligde kalırsak güç birliğiyle bölge futbolunu kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız,payasta oynanan Malatya maçına baktığımızda sanki savaşa gelmişler buraya gelen takım maçını sahada kazanmak için oynayacak açıklamasını yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet