Skip Navigation Links

Bölükbaşı Son Yolculuğuna Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın cenazesi, yapılan törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem   A+a-


POLİS CENAZE TÖRENİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Hatay'da futbol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 15 yıllık polis memuru Zeki Bölükbaşı'nın cenazesi, yapılan törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan ve futbol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Zeki Bölükbaşı için İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, meslektaşları ve ailesi katıldı. Törende konuşan Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, "Ani kalp krizi ile aramızdan ayrılan Zeki Bölükbaşı'nı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Hayatı boyunca mesleğini, onurunu, vatandaşlarımızın emniyetini, huzur ve güvenliğini her zaman ön planda tutan bir meslek anlayışı ile görev yapmış kıymetli bir kardeşimizdi. Tüm herkese, ailesine, emniyet teşkilatına, kederli ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

 
 
 
 
İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ise, Zeki Bölükbaşı'nın 18 yıl boyunca devletine ve milletine hizmet ederek hiçbir fedakarlıktan kaçmadığını belirterek, "Meslektaşımız çalışma arkadaşları tarafından sevilen sayılan bir memur olarak çok üstün başarılardan dolayı birçok ödüle layık görülmüş, amirlerinin takdirini kazanmıştır. Kader çizgisi erken yaşlarda yakalayarak onu çok sevdiği ailesi ve bizlerden ayırmıştır. Teşkilat olarak bir evladımızı kaybettik. Siz de ailesi olarak evladınızı kaybettiniz, biliyorum ki acımız büyüktür" dedi.
 
Yapılan konuşmaların ve okunan duanın ardından polis memuru Zeki Bölükbaşı'ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.
 
 

Bölükbaşı Son Yolculuğuna Gözyaşlarıyla Uğurlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet