Skip Navigation Links

Fen İşlerinde Hareketlilik

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt ve kaldırım çalışması sürüyor

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt ve kaldırım çalışması sürüyor
Yeni park çalışması başladı
 
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, asfalt kaplama, asfalt yama ve onarımı ile kaldırım düzenleme çalışması sürüyor.
Ekiplerce Mustafa Kemal Mahallesi’nde asfalt yama ve asfalt kaplama, Tayfur Sökmen Bulvarı, Ulucami Caddesi civarında asfalt yama ve onarım çalışması yapıldı.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Numune ve Mustafa Kemal Mahallesi’nde kaldırım düzenleme çalışması devam ediyor.
 
Güzelçay (Akçay), Gültepe, Fatih Sultan Mahallesi, Yunusemre, İsmet İnönü Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi Mimar Sinan Bulvarında kaldırım düzenleme çalışması tamamlandı.
Çalışmalar, program dahilinde aralıksız sürdürülüyor.
 
Tedaş karşısına yeni park
Yeşil alanları ve parkları çoğaltan İskenderun Belediyesi’nce, Tedaş karşısında yeni bir park yapılacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, İsmet İnönü Meydanı’nda Tedaş İşletme Müdürlüğü karşısındaki alanda, tesviye çalışması yapılıyor. Alanda parkın yanı sıra otopark da yapılacak.
 
Okulda yağmursuyu tahliye hattı çalışması
İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde, yağmursuyu tahliye hattı çalışması yaptı.
Dumlupınar Mahallesi’ndeki Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde, yağmursuyu birikintisini önlemek amacıyla, Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince, yağmursuyu tahliye hattı döşendi.
Ekiplerce, okul bahçesinde döşenen yağmursuyu tahliye hattı, İskenderun’un yağmursuyu tahliye hattına bağlandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet