Skip Navigation Links

Hatay'dan Hakkari'ye Kitap Yardımı

'Gönülden Mektuplar' projesi kapsamında Hatay ve Mersin'deki iki ayrı okuldan gönderilen kitaplar Hakkari'de dağıtılmaya başlandı.

Gündem   A+a-

kitap b.jpg" alt="" />
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan "Gönülden Mektuplar" projesi kapsamında Hatay ve Mersin'deki iki ayrı okuldan gönderilen kitaplar Hakkari'de dağıtılmaya başlandı.
 
Bir süre önce başlatılan "Gönülden Mektuplar" projesi kapsamında kardeş okul olarak belirlenen Antakya Feridun Tınaztepe İlköğretim Okulu ve Mersin Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin gönderdiği mektup ve hediye kitap, dergi ve eğitim CD'leri Hakkari'ye ulaştı. Projeyi başlatan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Seçkin Akdoğan ve beraberindeki polisler, Gazi Mahallesi'nde bulunan Hakkari Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere gelen eğitim malzemelerini dağıttılar. Hatay ve Mersin'den mektupları gönderen öğrenciler, Hakkarili mektup arkadaşlarıyla en kısa sürede yüz yüze tanışmak istediklerini ise mektupta açıkça belirttikleri ifade edildi.
 
Kardeş okuldan mektup alan bir kız öğrenci ise, tahtaya çıkarak gelen mektubu okuyarak arkadaşları ile paylaştı. Daha sonra Hatay ve Mersin'den gönderilen eğitim malzemeleri polisler tarafından öğrencilere dağıtıldı. Öğrenciler ise, "Gönülden Mektuplar" projesini başlatan polis ağabeylerine teşekkür ettiler.
 
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Seçkin Akdoğan ise, başlattıkları "Gönülden Mektuplar" projesi kapsamında kardeş okul olarak belirlenen Antakya Feridun Tınaztepe İlköğretim Okulu ve Mersin Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin gönderdiği mektup ve hediye kitap, dergi ve eğitim CD'leri kendi elleriyle Hakkari Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıttıklarını ifade ederek, kardeş olan her iki okula başarılar dilediklerini söyledi.
 
POLİS MEMURLARINA SEVGİ SELİ
 
Polis memurlarını karşısında gören öğrenciler ise, alkış tutarak onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra el sallayarak uğurladılar. Bazı veliler ise, açılım süreci ile birlikte her zamankinden daha fazla polisin halkla kaynaştığını ifade ederek, çocuklarının eğitimine katkı sağlayan emniyet yetkililerine teşekkür ettiler.
 
Kardeş okuldan mektuplarını alan öğrenciler ise, havaya kaldırarak Mersin'e ve Hatay'a hep beraber teşekkür ettiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet