Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Dünya Şampiyonlarını Kabul Etti

Dünya Şampiyonasına katılarak büyük bir başarı elde eden Muay Thai sporcuları ve antrenörleri,Lütfü Savaş’ı ziyaret ettiler.

Gündem   A+a-


BAŞKAN SAVAŞ, DÜNYA ŞAMPİYONLARINI KABUL ETTİ
 
Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde Dünya Şampiyonasına katılarak büyük bir başarı elde eden Muay Thai sporcuları ve antrenörleri, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarete, Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ahmet Kural, Bölge Antrenörü Bekir Tüm ve dereceye giren sporcular katıldı.
13-17 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda ve 13-17 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonası’nda ilk üçe girme başarısını gösteren sporcular, şampiyonluk kupalarını Başkan Savaş’a takdim ettiler.
Sporcuları ve antrenörlerini sıcak bir ilgi karşılayan Başkan Savaş, elde edilen başarının küçümsenmeyecek oranda büyük ve önemli bir başarı olduğunu ifade ederek, “Bu başarınızdan dolayı sizinle gurur duydum. İmkanlarımız ölçüsünde sizlere verdiğimiz destek ile siz şampiyon oldunuz. Bizi gururlandırdınız. Yapılan emekler boşa gitmedi ve başarıyı yakaladınız. Dünya şampiyonu olmak kolay değil. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Sizlere olan desteğimiz artarak devam edecektir. Kanunlar çerçevesinde, başarı çıtasını yükselten sporcularımıza daha çok destek verecek ve ödüllendireceğiz” dedi.
 
 Başkan Savaş ayrıca, çalışma mekânı bulmakta zorlanan sporculara salon müjdesi vererek, “Antakya Belediyesi olarak çok güzel ve geniş kapsamlı bir spor tesisi yapıyoruz. Bu tesis içinde sizlere özel bir çalışma salonu olacak. Tesisin temeli yakın zamanda atılacak ve en kısa zamanda hizmete girecek” dedi.
Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ahmet Kural yaptığı konuşmada, Dünya Şampiyonasında elde ettikleri başarıyı Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a armağan ettiklerini dile getirerek, “Dünya şampiyonasına 42 Ülkeden çok sayıda sporcu katıldı. Şampiyonada Antakya Belediyesini, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik ve büyük bir başarı elde ettik. Belediye Başkanımız olarak bize vermiş olduğunuz destekten dolayı size teşekkür ediyoruz. Spora ve bize olan desteğiniz ve hizmetleriniz ile sportif çalışmalar büyük bir hız kazandı. Bu destek ve hizmetlerinizi saygı ile alkışlıyoruz” dedi.
Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına müsabakalara katılan ve dereceye giren sporcuların isimleri ve aldıkları dereceler şöyle:
Muay Thai Dünya Şampiyonası (13-17 Mart 2013 – İstanbul)
Beyza Esma Yeşil – (8 – 9 yaş) Muay Thai Dünya Şampiyonu,
Elif Çipe (10-11 yaş) Muay Thai Dünya ikincisi,
Türkiye Wushu Şampiyonası (24 Şubat – 3 Mart 2013)
Elif Çipe Türkiye birincisi,
Beyza Esma Yeşil Türkiye birincisi,
Sabri Can Çipe Türkiye ikincisi (Akdeniz Bölge Şampiyonu)
Ali Kemal Amıklı Türkiye üçüncüsü (Akdeniz Bölge Şampiyonu)
Bekir Güleryüz Türkiye üçüncüsü (Akdeniz Bölge Şampiyonu)
Gürkan Duman Türkiye üçüncüsü (10-11 yaş grubu)
Büşra Çipe (52 kg. Akdeniz Bölge Şampiyonu)
Türkiye Wushu Şampiyonası (13-17 Mart 2013 Antalya – Alanya)
Esra Kutlu Türkiye ikincisi (65 kg)
Çiğdem Avcı Türkiye ikincisi (70 kg)
Osman Kavukçu Türkiye üçüncüsü (48 kg)
Abdullah Hasno Türkiye üçüncüsü (+70 kg)
Sporcular ile bir süre sohbet eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, daha sonra başarılı sporcular ve antrenörleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar