Skip Navigation Links

“İskenderun Güvercini ile hayat bulacak”

İTSO yönetimi Başkan Civeleğe İskenderun Güvercini projesini sundu.Belediye Başkanı Civelek, “İskenderun Güvercini projesinde varım”

Gündem   A+a-

“İskenderun Güvercini ile hayat bulacak”
İTSO yönetimi Başkan Civeleğe İskenderun Güvercini projesini sundu
Belediye Başkanı Civelek, “İskenderun Güvercini projesinde varım”
İskenderun Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Civeleği makamında ziyaret ederek İskenderun Güvercini projesi ile ilgili bilgiler verdiler. Ziyarette söz alan İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, İskenderun Güvercini projesi ile ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ve bu projeyi hayata geçirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Sohbet ortamında geçen ziyarette söz ana İTSO yönetim kurulu üyesi Servet Uğutmen ise, İskenderun’un adı ile özleşen, şehrin gezilebileceği turistik mekanların sayılarının arttırılması gerektiğine vurgu yaparak, Ticaret Odası olarak halkın rahat ulaşabileceği bir mekanda İskenderun’un adı ile özdeşleşen İskenderun Güvercini projesi ile ilgili çalışmalar yapmaktayız. Bu konuda belediyenin gösterebileceği bir yerde projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Tabi belediyenin de bu konuda desteğine ihtiyacımız var” dedi.
 
  İskenderun Güvercinlerinin fotoğraflarından oluşan albümü Belediye Başkanı Yusuf Civeleğe sunan İTSO Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü ise, dünyanın ve Türkiye’nin değişik şehirlerinde bulunan ve o şehirle adeta özdeşleşen güvercinlerin yaşadıkları şehre turizm yönünde canlılık kazandırdığına vurgu yaparak, “İskenderun Güvercini ve güvercinlerinin barınabileceği mekanın oluşması ile birlikte İskenderun’da da turizm canlanabileceği gibi bu güvercinlerde şehre ayrı bir canlılık ve güzellik katacaktır. Bu konuda Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız projeye tam destek veriyorlar. Belediye olarak sizlerin de özellikle yer tahsisi konusunda desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, İskenderun güvercini ile ilgili projede var olduklarını belirterek, “İskenderun belediyesi olarak şehrin gelişmesi, alt yapı ve sahilin düzenlenme çalışmaları devam ediyor. İskenderun sahiline yaptırılan iskelenin bitmesi ile birlikte buraya deniz otobüsleri gelecek, teknelere feribotlara binemeyen insanlarımız teknelere binecek. Deniz ş şehri İskenderun’da turizm de gelişecek. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının şehrin turizmine canlandırmasına yönelik bu çalışmaları ben de yakından takip ediyorum ve İskenderun’un gelişip güzelleşmesine katkı sağlayacak projelerin yanındayım” dedi.
 
 
 Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İTSO Başkan vekili Bülent Seküçoğlu’na İskenderun Belediyesini sembolize eden plaketi takdim etti. İTSO Yönetiminin Belediye Başkanı Yusuf Civeleği ziyaretinde Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, İTSO Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü, yönetim kurulu üyeleri Bedrettin Öz, Adnan Mursaloğlu ve Servet Uğutmen hazır bulundular.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet