Skip Navigation Links

‘’Payas Belediye Sporumuza Bir Alkışda Siz Tutun’’

Hatay Temsilcisi Payas BelediyeSpor 1975 , haftanın en önemli karşılaşmasında takipçisi 44 MalatyaSpor'u konuk ediyor.

Spor   A+a-

Taraftar gruplarından spor sevenlere çağrı
‘’PAYAS BELEDİYE SPORUMUZA BİR ALKIŞDA SİZ TUTUN’’
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grubunda mücadele eden ve ligde lider durumda bulunan Hatay Temsilcisi Payas BelediyeSpor 1975 , haftanın en önemli karşılaşmasında takipçisi 44 MalatyaSpor'u konuk ediyor. 26 Mart Salı Günü saat 13:30 da yapılacak olan karşılaşma öncesinde tüm Hataylı spor sevenler Payas Belediyesporu desteklemek için tek yumruk haline geldiler.
TARAFTAR GRUPLARI ŞÖLEN’E HAZIR
Hatay’da bulunan profesyonel kulüplerin taraftar grupları bir araya gelerek yaptıkları toplantının ardından taraftarlara açıklamada bulundular.
‘’ 26 Mart Salı Günü Saat 13:30 ‘da Payas stadında oynayacağımız 44 Malatya maçında tüm Hataylılar Payas Belediye Sporu desteklemeye davet etmekteyiz. Payas BelediyeSpor sadece Payaslıların değil , tüm Hataylıların Takımıdır.
Bu mutlu günümüzde Payas BelediyeSpor'umuza bir alkış da siz tutun. Final niteliği taşıyan bu karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesini temenni etmekteyiz. ‘’
PAYAS BELEDİYE KAMPA ÇEKİLİYOR.
26 Mart Salı Günü 44 Malatya Spor ile karşılaşacak olan Payas BelediyeSpor çalışmalarını Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde sürdürüyor. Çalışmaların neşe içerisinde geçtiğini belirten Teknik Direktör Ender Traş , 44 Malatya maçı öncesinde iki futbolcumuz sakat. Takımda cezalı futbolcu bulunmamaktadır.Bu maça 2 gün kala takımı kampa alacağız dedi.
MİSAFİRLERE 50 KİŞİLİK TRİBÜN
Payas Belediye Spor kulüp yönetimi centilmenlik örneği sergileyerek Malatya’dan gelmesi beklenen misafirler için 50 kişilik ek Tribün yaptırıldı.
 
 
 
 
 
ASAŞ SPOR 3 SAKARYA SPOR 2
Hatay Süper Amatör ligine Hatay’ın Muhtelif sahalarında yapılan müsabakalarla devam edildi.
Asaş Spor İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan müsabakada SakaryaSpor'u 3-2 mağlup etti. Mavi Beyazlı ekip İskenderun AsaşSpor , elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 38’e çıkartarak ligdeki 5 . sırasındaki yerini korudu.
Bu arada Süper Amatör liginde mücadele eden takımlarından SakaryaSpor, KaraağaçSpor ile Küçük Dalyan BelediyeSpor takımları küme düşmelerinden dolayı önümüzdeki futbol sezonunda 1. Amatör liginde mücadele edecekler.
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet