Skip Navigation Links

Çelik- iş yönetimi CHP'yi ziyaret etti

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetim kurulu üyeleri,CHP İskenderun İlçe Başkanlığı’na bir nezaket ziyaret gerçekleştirdiler.

Gündem   A+a-

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetim kurulu üyeleri, şube başkanı Metin Önde başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı’na bir nezaket ziyaret gerçekleştirdiler. Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde özetle “Örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması yönünde çalışmalarımız ve çabamız var. Her işverene saygıyla bakıyoruz. 10 kişiye ekmek verenin dinine, mezhebine bakmam. İstihdam olurken çalışanın hak ve hukukunu korumaya gayret ederiz. Hedefimiz iki, üç yıl içinde örgütsüz işçi bırakmamak. İyi bir ekibimiz var. Gece gündüz çalışıyoruz. Evimize helal ekmek götürmek için çalışıyoruz. Bir işçinin, emekçinin evine bir ekmek daha fazla girsin istiyoruz. Sanayicinin, işverenin bizi ve Çelik-İş’i tanıması gerekiyor. Çelik-İş yerel bir sendikadır. Burada doğmuş ve burada büyümüştür. Dolayısıyla yöre sendikası Çelik-İş’i daha fazla ve daha çok büyütmek gibi de bir görevimiz var. Elbirliğiyle Çelik-İş’i hak ettiği yere getirmenin gayretindeyiz” diye konuştu.
 
CHP İskenderun İlçe Teşkilatı adına konuşan İlçe Başkanı Süleyman Uyar ise “CHP her zaman sivil toplum örgütlerinin ve sendikaların yanındadır. Konuyla ilgilenen, sivil toplum örgütleri ve sendikalarımızla diyalog yürüten bir genel başkan yardımcımız vardır. CHP olarak her zaman işçilerimizin arkasında duracağız ve onlardan desteğimizi esirgemeyeceğiz. Çelik-İş sendikasıyla dirsek temasındayız. Birlikte güzel çalışıyoruz, bundan sonra daha güzel bir diyalog ve istişare yürüteceğiz. İşçilerimize ve sendikalarımıza desteklerimiz sürecektir. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretine, teşkilatım ve partim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet