Skip Navigation Links

İskenderun Ak Parti Ortaöğretim Fuarı'nın açılışına katıldı

İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun 2 No'lu Belediye Çay Bahçesi'nde, Ortaöğretim öğrencilerine gele

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ak Parti Ortaöğretim Fuarı’nın açılışına katıldı

İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun 2 No’lu Belediye Çay Bahçesi’nde, Ortaöğretim öğrencilerine gelecek planlarında ışık tutması amacıyla kurulan fuara katıldı.
 
Ara eleman sıkıntısı yaşanıyor diyen İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, “ öncelikle emeği geçen tüm eğitimcilere ve diğer katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Zaten ülkemizde ciddi anlamda ara eleman sıkıntısını yaşıyoruz. Özellikle de bölgemizde sanayileşme hat safhaya varmışken öğrencilerimizin hemen hemen hepsi genel lise mezunu olduğu için ara elemanda sıkıntımız var. Bu tür projelerle çocuklarımızın hem gelecekle ilgili hayatlarını yönlendirmek hem de tercihlerini daha doğru bir şekilde bizzat görerek, isteyerek yapma şansını elde etmiş olacaklardır. Gerçekten çok güzel bir proje. Bu bağlamda ben tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Fuarın açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz kesti.
Açılışın ardından İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri stantları dolaşarak öğrencileri tebrik etti.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet