Skip Navigation Links

Hassa'da Kadınlara 'Sağlıklı Yaşam' Konferansı Düzenlendi

Hassa Ak Parti Kadın Kolları, kadınlara yönelik “Kadın Sağlığı “konferansı düzenledi.

Gündem   A+a-

HASSA’DA KADINLARA “SAĞLIKLI YAŞAM” KONFERANSI DÜZENLENDİ.
Hassa Ak Parti Kadın Kolları, kadınlara yönelik “Kadın Sağlığı “konferansı düzenledi.
Hassa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Başkanı, Ayten Turan ve Yönetim Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik “Kadın Sağlığı “konferansı tertip ettiler..
 
Hassa Belediyesi toplantı salonunda Dr.Buğra A. Buyrukçu’nun verdiği konferansa; Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Hassa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Başkanı, Ayten Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri,Ak Partili Belediye Başkanlarının eşleri ve Hassalı kadınlar katıldı.
Hassa Ak parti Kadın Kolları Başkanı, Ayten TURAN yaptığı açıklamada;
“Kadınlarımız aile yuvasındaki başarı ve tecrübelerini iş hayatına da taşıyarak toplumdaki yerini daha etkin kullanabilmeli”. dedi.
“ Çalışan kadınlarımızın bu mutlu günlerinde onların yanında olmak, mutluluklarına ortak olmak istedik. Kadınlarımız toplumumuzun mihenk taşıdır. Eğitimimizin ilk basamağıdır. Ailenin mayasıdır. Eşinin, çocuklarının umut ışığıdır. Evinin direğidir. Sadakatli ve güvenilir kadınlar eşinin başarısındaki sigortasıdır.Bu nedenle ,kendilerini kadın sağlığı konularında bilgilendirmek istedik.Sağ olsunlar,doktorumuz bizleri kırmadılar.Davetimize Ankara’dan icabet ederek bizleri mutlu ettiler.Umarım faydalı olmuşlardır.dedi.
Başkan Turan;
Kadın kolları faaliyetlerini ,toplumun her alanında, daha etkin ve verimli kullanacaklarını sözlerine ekledi.
Konferans sonrası; Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş;Yeşilköy Belediye Başkanına, Kadın Kolları Başkanına,Belediye Başkan eşlerine ve konferansı veren doktora ,günün anısına binaen ,dostluk ve muhabbetin bir ömür boyu sürmesi dileğiyle ,kahve fincan takımı hediye etti.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet