Skip Navigation Links

Sabit Eren'in Bağışı 15 Engelliyi Daha Yaşama Bağladı..

Erenler Demir Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi ve ER-TU Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Ortağı Sabit Eren, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayır işlerine devem

Gündem   A+a-

 
Bölgemizin başarılı ve hayırsever işadamlarından Erenler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi ve ER-Tu Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Ortağı Sabit Eren, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Payas Engelliler Derneği’ne 4 motosiklet, 1 akülü elektrikli sandalye ve 10 adet de tekerlekli sandalye bağışı yaparak bir kez daha takdir topladı.
 
 
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Payas Engelliler Derneği’nde düzenlenen tören duygulu anlara neden oldu.
Erenler Demir Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi ve ER-TU Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Ortağı Sabit Eren, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayır işlerine devem ediyor.
Mütevazı kişiliği ve hayırseverliğiyle takdir edilen başarılı Sanayici Sabit Eren, bu kez de engellileri mutlu etti.
Engelleri nedeniyle sosyal yaşamdan uzak bir yaşam sürdüren vatandaşlara desteğin bir vicdan borcu olduğu açıklamasını yapan Sabit Eren, tüm hayırseverleri bağışta bulunatak engellerin kaldırılmasına katkı sunmaya davet etti.
Hatay’ın Hassa ilçesinde vefat eden annesi Güler Eren adına anaokulu, “Türkiye Okuyor” kampanyası çerçevesinde ilköğretim öğrencilerine kitap bağışı ve daha bir çok hayır işlerine bir yenisini ekleyen Sabit Eren, bu kez de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Payas Engelliler Derneği’ne 4 adet engelli motosikleti, 1 adet akülü elektrikli araba ve 10 adet de tekerlekli sandalye hediye etti.
Sabit Eren, motosikletlerin anahtarlarını engellilere teslim ederken oldukça mutluydu.
Payas Engelliler Derneği’nde düzenlenen törene; Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı vekaleten Başkan Yardımcısı Vahit Sağıltıcı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı’ya vekaleten Piyade Albay Ali Mücahit Sırmacı, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz katıldı.
Törende plaketleri Payas Engelliler Dernek Başkanı Ersin Karakuş verdi.
Payas Engelliler Derneği Başkanı Ersin Karakuş yaptığı konuşmada, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile hayırsever işadamı Sabit Eren’e sonsuz desteklerinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “Geriye dönüp baktığımız zaman sorunlarımızın yok denecek kadar azaldığını görüyoruz. Bu konuda bizler kendimizi çok şanslı görüyoruz. Çünkü başımızda bizim her türlü sorunlarımıza yardımcı olan bir belediye başkanımız var. Sayın belediye başkanımız Bekir Altan beye ben ve dernek arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bizlere yaklaşımından dolayı sayın Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit’e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.
3 Aralık dünya engelliler gününde derneğimize ve engelli arkadaşlarımıza bağışta bulunan değerli işadamlarımızdan Sabit Eren beye yapmış olduğu yardım ve bağışlarından dolayı sonsuz teşekkür ederim.”
Hale isimli engelli ise “Sen Engelli Olsaydın” isimli şiiriyle törene katılanlara duygulu anlar yaşattı.
 
 
 


Dünya Engelliler Günü Sabit Eren Bağış ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet