Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Kadın Kolları İle Muhtarlar Biraraya Geldi

CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Politika   A+a-


CHP KADIN KOLLARI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
CHP KADIN KOLLARI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
 
  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Bor, muhtarların demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirterek,”Bizler her zaman sivil toplum kuruluşları ile mahalle muhtarlarımız ile bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sorunları çözmek için ilk ulaşacakları insanlardır. O nedenle onların fikirleri görüş ve düşünceleri bizler için büyük önem taşımaktadır” dedi.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ise CHP olarak her zaman halkla iç içe olduklarını belirterek,”Muhtarlarımız demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur. Zaman zaman bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Önümüzde ki yerel seçimlere şimdiden çalışıyoruz. Varsa sıkıntıları dinliyor çözüm yolları arıyoruz” diye konuştu.
 
 
 CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ise ülkenin iyi yönetilmediğini belirterek,”Şuan da vatandaşlarımız, işçilerimiz, esnafımız kısacası toplumun herkesimi büyük sıkıntılar içerisinde. Bu sorunları yerinde ilk tespit eden muhtarlarımızdır. Muhtarlar özellikle özlük hakları konusunda çıkmaza girmiştir. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür” şeklinde konuştu.
Muhtarlar ise düzenlenen toplantı için teşekkür ederek çalışmalarından CHP heyetine başarılar dilediler.
Yapılan konuşmaların ardından CHP heyeti muhtarların talep ve isteklerini dinledi.
 
 


CHP Kadın Kolları İle Muhtarlar Biraraya Geldi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar