Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Biz Çelikten Duvarları Yıktık'

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Divan Toplantısı geniş katılımla yapıldı.

Politika   A+a-

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Divan Toplantısı geniş katılımla yapıldı. Toplantıya katılan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ülkemizin gelişmesinin tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, AK Parti’nin çelik duvarları yıktığını söyledi.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirilen divan toplantısına AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partililer katıldı.
 
 Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, AK Parti teşkilatı olarak ilk kuruldukları gün gibi büyük bir şevk ve azimle çalıştıklarını söyledi. Parti olarak İskenderun’da tek hedeflerinin önümüzdeki yapılacak yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ni almak olduğunu kaydeden Başkan Feriz, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde çalışarak bu amaçlarına ulaşacaklarını önemle vurguladı. Başkan Feriz konuşmasının sonunda, Cilvegözü Sınır Kapısı’nda meydana gelen saldırı dolayısıyla üzüntülerini yineleyerek ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diledi.
Toplantıda belde belediye başkanları adına konuşan Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir ise, birlik ve beraberliğin her şeyin üstesinden gelebileceğini vurgulayarak, ilçe divan toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi.
Geniş katılımlı gerçekleştirilen toplantıda son olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, partilerinin Türkiye’nin ufkunu ve vizyonunu genişlettiğini söyledi. Eski iktidarlar dönemindeki çelik duvarları AK Parti’nin yıktığını kaydeden Milletvekili Karasayar, “Şükürler olsun ki; başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Dünyanın neresinde olursa olsun, yardım elini uzatan insanlara tüm imkânlarıyla yardım ediyor. Bizim siyasette olmamızın tek sebebi bu güzelim ülkemize ve insanımıza hizmettir. İnşallah bundan sonra da halkımızın bize verdiği destekle bu hizmetlerimiz kat be kat artacaktır. İskenderun’a da yatırımlarımız devam ediyor. Uzun yıllar gelmeyen hizmetleri İskenderunlu hemşerilerimizle buluşturduk. İnşallah İskenderun Belediyesi’ni de alarak iktidarımızla buluşturacağız” şeklinde konuştu.
İlçe divan toplantısında Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve Gençlik Kolları Başkanı Tayfur Ekizek te birer konuşma yaparak gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundular.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş