Skip Navigation Links

2013-2014'te Eğitime Merhaba Diyecek

Türkiye’nin her noktasına kaliteli eğitime taşıyan Bahçeşehir Koleji, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılına İskenderun’da da merhaba diyecek

Eğitim   A+a-


BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
Türkiye’nin her noktasına kaliteli eğitime taşıyan Bahçeşehir Koleji, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılına İskenderun’da da merhaba diyecek. 15 Mayıs’ta inşaatı tamamlanarak Eylül ayında eğitime başlayacak olan Bahçeşehir Koleji, İskenderunlular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kentimiz ve bölgesine de eğitim verecek olan Bahçeşehir Koleji, İskenderunlulara Anemon Otel’de koleji tanıtan bir sunum yaptı. Eğitimin sadece bilgi ile sınırlı kalmayacağının vurgulandığı toplantıda, Bahçeşehir Koleji misyonunu; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, 21, yüzyıl ile donatılmış, bilgi sistemlerine hakim ve teknolojik yeterlilik sahibi, kendisine, yaşadığı çevreye ve farklı kültürlere saygılı sorumluluk sahibi, sosyal sorumluluk bilincine sahip, yenilikçi, lider, dünya dillerini etkin olarak kullanabilen bireyler yetiştirmek olarak tanımladı.

 
 
 Toplantının açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Behçet Yavuz, 35 kampus ve 100’e yakın okulla her yerde eğitim verdiklerini vurguladı. Yavuz, çağdaş insanların yaşadığı İskenderun’a Bahçeşehir Koleji’nin yakışacağının altını çizdi.
BİZ EĞİTİMDE TÜRKİYE’NİN MARKASI OLMAK İSTİYORUZ
Daha sonra konuşma kürsüsüne gelen Bahçeşehir Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, bir miladı paylaşmak için burada olduklarını ifade etti. Sadece İskenderun, sadece Bahçeşehir Koleji için değil, Türkiye içinde eğitimde bir milad, yepyeni bir dönemi beraber başlatmanın mutluluğu içinde olduklarını kaydeden Yücel, “Dünya yepyeni dinamikler üzerinden insanlık tarihinde eşi olmayan bir hızla ilerliyor, değişiyor. İletişimden bilime, finanstan mühendisliğe klasik olarak tanımlanan mesleklerin içeriği de yapılış biçimleri de son on yılda büyük bir değişime uğradı. Daha da önemlisi bugün ilköğretim sıralarında ders gören öğrencilerin % 65’i şu anda var olmayan mesleklerde çalışacaklar. Dijital dünyaya gözlerini açan bu nesil ileriki hayatlarından başarılı olmak için sadece bilgiye değil, yaratıcılık, iletişim, babancı dil, teknoloji alanlarında üstün becerilere sahip olmak zorundalar. Böylesi devasa bir değişim içinde belki de en büyük sorumluluk biz eğitimcileri düşüyor” dedi.
Katılımcılara seslenerek; “Bugün buraya teşrifleriniz benim için en büyük destektir” diyen Bahçeşehir Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, “Ben bu bölgeyi farklı alanlarda da seviyorum. Çünkü burası dünyaya örnek gösterilebilecek bir bölgedir. İnşallah Mayıs ayında inşaatımız bitecek ve yeni eğitim ve öğretim döneminde Bahçeşehir Koleji’ni bu bölge ile buluşturacağız. Biz bu yıl eğitime 120 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz. Çünkü bizim eğitim dışında anladığımız başka bir dal yok. Türkiye’ye katkı sağlamak, iyi gençler yetiştirmek istiyoruz. Ne kadar markan varsa o kadar gelişmişsindir. Eğitimde de marka olmak çok önemlidir. Keşke Türkiye’nin bir Horward Üniversitesi Oxford Üniversitesi olsaydı. İşte biz buna adayız. Biz Türkiye’nin eğitim markası olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
İSKENDERUN BELEDİYESİ DESTEK VERİRSE 6. BİLİM MÜZEMİZİ İSKENDERUN’A KURACAĞIZ
Bahçeşehir Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, konuşmasının sonunda bir de müjde vererek eğer İskenderun Belediyesi’nin destek verdiği taktirde 6. Bilim Müzelerini İskenderun’da kurmak istediklerini önemle vurguladı. Müzenin de eğitim ve kültür için önemli olduğunun altını çizen Yücel, Bahçeşehir Koleji’nin bölgemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
 

2013-2014'te Eğitime Merhaba Diyecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet