Skip Navigation Links

HBB’DEN GENÇLİK HAFTASI’NDA SPOR VE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ

HBB’NİN 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

HBB’DEN GENÇLİK HAFTASI’NDA SPOR VE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİWeb
TV

Gündem   A+a-

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
 
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 15 Mayıs’ta Antakya Emlak Konutları Konteyner Kent'te ve 17 Mayıs’ta Defne Şükrü Kanatlı Konteyner Kent'te geniş kapsamlı sportif ve kültürel aktiviteler organize etti.
 
GENÇLİK SPORLA BULUŞTU
 
Sportif İşler Şube Müdürlüğüne bağlı spor hocaları; zumba, fitness, step, aerobik gibi popüler spor aktivitelerinin yanı sıra masa tenisi, satranç, basketbol, voleybol ve futbol gibi çeşitli spor dallarında yaptığı etkinliklerde gençlerle buluştu.
 
Ayrıca etkinliklere coşku katan ve izleyicilerden büyük alkış alan HBB Bando Takımı, gençlerle birlikte marşlar söyleyerek unutulmaz bir bando performansı gerçekleştirdi.
 
Etkinlikler sırasında, Kültür Daire Başkanlığına bağlı Yaygın Eğitim ve Sportif İşler Müdürlüklerinde ücretsiz verilen kursların tanıtımı yapıldı. Gençler, bu kurslara yoğun ilgi gösterdi ve kayıt yaptırma imkânı buldu.
 
HATAY’DA GENÇLER GÜLSÜN DİYE
 
HBB yetkilileri “Gençlik Haftası etkinlikleri, 19 Mayıs coşkumuzu artırırken gençlerin fiziksel ve kültürel gelişimlerine de önemli katkılar sağladı. Belediyemiz; “Hatay’da Gençler Gülsün Diye” anlayışıyla bu tür etkinliklerle gençlerin sosyal hayatını zenginleştirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarını sağlamak istiyoruz.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HBB’DEN GENÇLİK HAFTASI’NDA SPOR VE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet