Skip Navigation Links

Milletvekili Türkoğlu'ndan Lise Öğretmenine Vefa

Türkoğlu, kanser teşhisi ile tedavi gördüğü Ankara Senatoryum Hastanesi’nde hayatını kaybeden hocasının ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Yaşam   A+a-

MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU’NDAN LİSE ÖĞRETMENİNE VEFA
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, kanser teşhisi ile tedavi gördüğü Ankara Senatoryum Hastanesi’nde hayatını kaybeden hocası Sıtkı Keskin’in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.
 
Türkoğlu’nun hocası Sıtkı Keskin’in Osmaniye ili merkezindeki Rızaiye Mahallesi Deşnik Sokak’taki evine gerçekleştirdiği taziye ziyaretine, AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, Dörtyol Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Toksoy da eşlik etti.
 
Geçtiğimiz günlerde kanser hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü Ankara Senatoryum Hastanesi’nde hayata gözlerini yuman Sıtkı Keskin, Osmaniye’nin Toprakkale İlçesi’nde bulunan Asri Mezarlığa defnedilmişti.
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Adana İmam-Hatip Lisesi’nde derslerine giren hocası Sıtkı Keskin’in vefatı ile büyük üzüntü duyduğunu belirterek aileye başsağlığı dileklerini iletti.
 
Adana İmam-Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra da hocası ile irtibatını hep diri tuttuğunu ifade eden Türkoğlu, “Sıtkı Hocam ile en son bayramda bir telefon görüşmemiz olmuştu. Kendisi şuurlu bir neslin yetişmesine öncülük eden gerçek bir aydındı. Her okulun İmam-Hatip ruhunu taşıyan bir eğitim modeli ile donatılmasına inanırdı. O, gerçek bir gönül insanıydı” açıklamalarına yer verdi.
 
Hocası Sıtkı Keskin’in gökkubede hoş bir seda bırakma adına eğitim yolculuğunda verdiği mücadelenin bütün öğretmenler için de gerçek bir model olduğunu ifade eden Türkoğlu, Keskin’in eski sorulara yeni cevaplar vererek bir neslin dar düşünce kalıplarına hapsedildiği bir dönemde şuurlara taptaze düşünce fidanları ektiğini söyledi.
 
Türkoğlu’nun taziye ziyaretini evlerinde kabul eden Sıtkı Keskin’in hanımı ve çocukları da, Keskin’in Türkoğlu gibi pek çok milletvekili, kaymakam, savcı, eğitimci yetiştiren bir eğitim neferi olduğunu ifade ettiler.
 
Türkoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Keskin Ailesi, acılarını paylaştıkları için Türkoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
 
Okunan Kuran’ın ardından Merhum Sıtkı Keskin’in oğulları Bahadır ve Mehmet Keskin tarafından uğurlanan Türkoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay’a geçti.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet