Skip Navigation Links

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’den; Birlik, beraberlik yemeği

İbrahim Gül 2024 yerel seçimlerinde Belen ilçesinde kazandığı seçim zaferinin ardından düzenlediği yemekli kaynaşma buluşması gerçekleşti.

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’den;   Birlik, beraberlik yemeğiWeb
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’den;
 
Birlik, beraberlik yemeği.
 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül 2024 yerel seçimlerinde Belen ilçesinde kazandığı seçim zaferinin ardından düzenlediği yemekli kaynaşma buluşması gerçekleşti.
 
Proğrama Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İsk. Bld. Bşk. Yrd. Ahmet Keskin, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, esnaflar, kurum müdür ve amirleri, Belen Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz, Abdullah Önder, Belen-İskenderun Ülkü Ocakları Başkanları Bünyamin Tubay, Alperen Han ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Misafirleriyle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı İbrahim Gül, katılım sağlayan herkese çok teşekkür ettiği proğramda, konuklarına kendi eliyle servis yaparak, çok samimi bir ortam oluşturdu.
 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'ün samimi yaklaşımı ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür eden konuklar, proğramın ardından hayırlı olsun temennisinde bulunarak teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’den;   Birlik, beraberlik yemeği videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet