Skip Navigation Links

İhsan Ar'ı Son Yolculuğuna Yüzlerce Seveni Uğurladı

Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Ar, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

 İhsan Ar'ı Son Yolculuğuna Yüzlerce Seveni UğurladıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Ar, verdiği yaşam mücadelesini maalesef kaybetti.
 
Cenaze Töreni Büyük Bir Katılımla Gerçekleşti
 
Kendisini sevenleri ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanan İhsan Ar'ın cenazesi, Nihal Atakaş Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığında toprağa verildi.
 
Törene Saygın İsimler Katıldı
 
Törene Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay eski Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Mehmet Güzelmansur, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş ve ailesi, Sanayi ve Ticaret eski bakanı Mehmet Dönen, bölge kaymakamları, Belediye Başkanları, sanayiciler, sivil toplum kuruluşları ve yüzlerce seveni katıldı. Cenaze namazını Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu kıldırdı.
 
İhsan Ar Eserleriyle Yaşayacak
 
 
Tüm sevenlerini yasa boğan İhsan Ar'ın vefatı, bölge insanları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. 8. Gün Haber Web Tv olarak İhsan Ar'a Allah'tan rahmet, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş'ın şahsında ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 İhsan Ar'ı Son Yolculuğuna Yüzlerce Seveni Uğurladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet