Skip Navigation Links

Akbay'dan Zehir zemberek Açıklama!!!

Akbay Meclis Üyeliğinden istifasıyla birlikte milletvekilliği adaylığını açıkladı ve Mimar Ercüment Kimyon'un hakkındaki iddialarını zehir zemberek bi

Gündem   A+a-

Akbay Meclis Üyeliğinden istifasıyla birlikte milletvekilliği adaylığını açıkladı ve Mimar Ercüment Kimyon’un hakkındaki iddialarını zehir zemberek bir basın bülteniyle yanıtladı..

Akbay’dan Zehir zemberek Açıklama!!!
İskenderun Belediye Meclis Üyeliği görevinden noter kanalıyla istifa ettiğini açıklayan ve bu süreçte aynı zamanda da Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekilliğine aday adaylığını da duyuran Avukat Bülent Akbay, kendisiyle ilgili ağır ithamlarda bulunan ve bir gazeteye yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düşen Meclis Üyesi Mimar Ercüment Kimyon’a ağır eleştirilerde bulundu.
Mimar Ercüment Kimyon için; Bu işlerden menfaat elde etmek isteyenlerin ipliği en kısa zamanda pazara çıkar. İnsanlara çamur atmak bu kadar ucuz olmamalıdır. Kişisel problemlerini kentin problemiymiş gibi sunan, siyasi tutum ve görüşü belli olmayan birinin, benim siyasal tutum ve davranışlarım konusunda söz etmesini ciddiye almıyorum.” Diyen Avukat Bülent Akbay:

“Rant Peşinde Koşanları Kendi Cehennemlerine Bırakıyorum”
“Yerel bir gazetede kadim dostum Ercüment Kimyon tarafından şahsımı hedef alarak açıklama yapılmıştır. Dünyanın en zor işlerinden biri insanın dost dediği kişilerle ilgili menfi açıklamalarda bulunmasıdır. Ancak ithamların ağırlığı karşısında zorunlu bazı açıklamalar yapma ihtiyacı hissetim.

Ercüment Kimyon uzun yıllar imar konularıyla ilgili davalar açmıştır. Mete Aslan’ın haksızlıklarına karşı mücadele edenlerle ( Mustafa Özen, Erdal Yılmaz ve benimle ) bu tutumuyla buluşmuştur. Bu konuda hepimiz ciddi bedeller ödedik. Kendisi de ödedi. Bu mücadelesi sırasında maddi ve manevi olarak her zaman yanında yer aldık.

Ne yazık ki Ercüment beyden aynı yaklaşımı görmedim. O her zaman yalnızca kendisini sevdi ve kendinin yanında yer aldı. Kendisini her zaman dünyanın merkezi sandı. Bu tutumuyla kendisinin etrafındaki her şeye ve herkese zarar verdi. Zarar vermeye de devam ediyor.

Benim hiç kimseden ve hiçbir nedenle haksız menfaat elde etmeyeceğimi en iyi kendisi bilir. Bu tutumumu kanıtlama ihtiyacı hissetmem. Aynası iştir kişinin. Kazancım her zaman döktüğüm alın terinden de az olmuştur. Buna rağmen her zaman yetinmeyi ve şükretmeyi bildim. Ama yıllardır emeği ile geçinmeyen, mesleği dışında alengirli işlerle kendilerine geçim kapısı yaratanlar hangi yüzle benden hesap sorma cüretinde bulunmaktadır. Düşünülmesi gereken öncelikle budur.

Herkesi rant elde etmekle suçlayarak kendi yarattığınız cehenneme beni çekmeye çalışmanızı anlıyor ama tasvip etmiyorum. Bu niyetle hareket edenleri kendi cehennemlerinde bırakmayı tercih ediyorum. Ben kimseye haksızlık etmedim ve kent rantı diyerek kişisel çıkarların peşine düşmedim. Ancak kendisi açıkça maddi tazminat davası açacağını beyanla hangi maddi kayıplarını benden talep edeceğini artık kamuoyuna açıklamak durumdadır.

Bu işlerden menfaat elde etmek isteyenlerin ipliği en kısa zamanda pazara çıkar. İnsanlara çamur atmak bu kadar ucuz olmamalıdır. Kişisel problemlerini kentin problemiymiş gibi sunan, siyasi tutum ve görüşü belli olmayan birinin, benim siyasal tutum ve davranışlarım konusunda söz etmesini ciddiye almıyorum. Uzun yıllardır süren ve daha uzun yıllar sürecek olan siyasal mücadelemi hiç kimse gölgeleyemez. Benim siyasal mücadelemin serüvenini öğrenmek istiyorsa Web sayfamı ziyaret etmesi yeterlidir.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet