Skip Navigation Links

DARISI DÜĞÜNÜNE

Menajer Alaattin Doğan erkekliğe ilk adımı atan oğlu Asil Yağız'ın onuruna verdiği yemekte dostlarıyla bir araya geldi;

DARISI DÜĞÜNÜNEWeb
TV

Yaşam   A+a-

 Hüda-Alaattin Doğan çiftinin kıymetli evlatları Asil Yağız, erkekliğe ilk adımı attı.
İskenderun'un başarılı ve sevilen menajerlerinden Alaattin Doğan, erkekliğe adım atan biricik oğlu Asil Yağız'ın onuruna yemek düzenledi. Minik Asil Yağız'ın kirveliğini ise İş İnsanı Mehmet Ali Açıkyol yaptı.
 
Birçok kesim tarafından sevilen ve sayılan kişiliğe sahip Alaattin Doğan'ın Sun Shine Restoran’da düzenlediği yemeğe;İSTE Rektörü Tolga Depçi, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, İskenderun Belediye Meclis Üyeleri Tahsin Öztekin, Ahmet Gökay, Gassan Kuran, Ticaret Odası Meclis Üyesi Nedim Şaban, Avukat Cihan Önal, İskenderun Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ali Mutlu, Bal Sürücü Kursu sahibi Hüseyin Tuncer, İş İnsanları Ethem Sunar, Bilal Öz ve çok sayıda davetli katıldı.
 
İş İnsanı Mehmet Ali Açıkyol'un Asil Yağız'a kirve olduğu bu gecede davetliler Menajer Alaattin Doğan'ın bu özel gününde bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederlerken, 1 yaşına giren Asil Yağız'a ise ömrü boyunca sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür dilediler.
Gecede kısa bir konuşma yapan Menajer Alaattin Doğan, evladının sünnet merasiminin ardından dostlarla bir arada olmanın onurunu yaşadığını ifade ederek, "Katılımınız beni ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah nice güzel günlerde birlikte oluruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DARISI DÜĞÜNÜNE videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet