Skip Navigation Links

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkan Öntürk’ü Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin ardından ilk kez Ankara’ya giden HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ü makamında kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkan Öntürk’ü Kabul Etti

Gündem   A+a-

 
Başkan Öntürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aradan geçen 1 aylık sürede Hatay’daki gelişmelerle ilgili bilgi aktarımında bulunduğunu söyledi. Türkiye Yüzyılı programı çerçevesinde devletin tüm imkanlarının seferber edildiği Hatay’ı ayağa kaldırmak amacıyla durmaksızın çalıştıklarını belirten Başkan Öntürk, Hatay için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sundu.
 
“HATAY’I BÖLGEMİZİN PİLOT İLİ YAPACAĞIZ”
 
Hatay’ın kalkınması için azim ve kararlılıkla çalışacaklarını da vurgulayan Başkan Öntürk ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek şehrimizin mevcut durumu ve halihazırda devam eden projeler hakkında bilgi aktarımında bulunduk. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun şehircilik misyonu gereğince Hatay’ımızı bölgenin pilot şehri yapmak üzere büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Medeniyetlerin beşiği olan kadim şehrimiz Hatay’ın ihyası ve yeniden ayağa kalkması sürecini ilk günden bu yana yakinen takip eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet