Skip Navigation Links

HBB İncesu Parkı’nı Revize Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi; park, bahçe ve mesire alanı gibi yeni yeşil alanlar kazandırmak için proje çalışmalarına devam ederken

HBB İncesu Parkı’nı Revize Ediyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi; park, bahçe ve mesire alanı gibi yeni yeşil alanlar kazandırmak için proje çalışmalarına devam ederken bir yandan da eldeki mevcut parkları koruyarak ihtiyaç duyulan alanlarda revize çalışmalarına devam ediyor.
 
Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde mevcut parkların bakım çalışmalarını düzenli olarak sürdürürken deprem sonrası bazı kısımları zarar gören Hassa İncesu Park’ında da yenileme çalışmaları başlattı.
 
Revizyon çalışması kapsamında atıl durumda olan yapılar park içerisinden kaldırılırken modern bir görünüme kavuşturulması amaçlanan parkta çevre duvarı, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor aletleri ve kent mobilyaları tamamen yenileniyor.
 
Ayrıca park içerisindeki aydınlatma ve sulama sisteminin de yenileneceğini belirten HBB yetkilileri, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak İncesu Park’ının halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet