Skip Navigation Links

104 Depremzede Çocuğa 104 Baharlık Kıyafet Hediye Edildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu İskenderun'da Fenerbahçeliler Derneği'nin anlamlı bir girişimiyle daha da arttı.

 104 Depremzede Çocuğa 104 Baharlık Kıyafet Hediye EdildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 104 Depremzede Çocuğa 104 Baharlık Kıyafet Hediye Edildi
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu İskenderun'da Fenerbahçeliler Derneği'nin anlamlı bir girişimiyle daha da arttı. Dernek Başkanı Mustafa Düzen ve yönetimi, 104. yıl dönümünde 104 depremzede çocuğa baharlık kıyafet hediye ederek miniklerin yüzlerini güldürdü.
 
Fenerbahçe Ailesi Kaymakam'ı Ziyaret Etti
 
Minik Fenerbahçeliler, hazırladıkları hediyelerle birlikte Atatürk Bulvarı'nda kortej halinde İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Demiryürek de miniklerle sohbet ederek bayramlarını kutladı ve hediyeler dağıttı.
 
Coşkulu Kutlamalar
 
Minik Fenerbahçeliler, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı ve bu anlamlı günde hem depremzede çocuklara yardım etmenin hem de Kaymakam Demiryürek'i ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadılar.
 
Etkinliğe İlgi Yoğun
 
Etkinliğe İskenderun Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, miniklerin aileleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 23 Nisan ruhu bu anlamlı girişimle bir kez daha İskenderun'da coşkuyla hissedildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 104 Depremzede Çocuğa 104 Baharlık Kıyafet Hediye Edildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet