Skip Navigation Links

Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulu’nda 23 Nisan Coşkusu

Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları büyük coşku ile kutlanmaya başladı.

Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulu’nda 23 Nisan CoşkusuWeb
TV

Gündem   A+a-

Çocuk Şenliği İskenderun Belediye Başkanı Mehmet DÖNMEZ ile İskenderun Deniz Nakliyeciler Derneği sponsorluğunda gerçekleşti. Öğretmenler, veliler, öğrenciler ve çalışan diğer personeller adına sponsorlar “Bizim Mehmet’e” ve İskenderun Deniz Nakliyecileri Dernek Başkanı Hasan SAYIN derneğin tüm yönetim kurulu ve üyelerine sonsuz teşekkür etti.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadığı için mesajla tüm çocukların bayramını içtenlikle kutladığını iletti. İskenderun Deniz Nakliyeciler Derneği adına Başkan Hasan SAYIN ile dernek özel kalemi Hakan MURT katılım sağladı.
Önceki dönem İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih TOSYALI, Kocatepe Mahalle Muhtarı Emrah CEREN, Buluttepe Mahalle Muhtarı Cuma YARAR, Kocatepe Anaokulu Müdürü Ahmet KOCA, Şehit Yener Özel Eğitim Okulu Müdürü Osman KABALCI ve Müdür yardımcısı Şaben POLAT, Nene Hatun Anaokulu Müdürü Hasan AKDOĞAN, Ahmet GÜVEN ve okula büyük emeği geçen, önceki dönem okul aile birliği başkanı Yasemin POLAT şenliğe katılım sağladılar.
Okul müdürü Kadir ÇELİKBAŞ Şenliğe katılım sağlayarak kendilerini onurlandıran tüm misafirlere çocuklar adına teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.
Çocuklar şenlikte pamuk şeker ve döner yiyerek, rengarenk balonlar , yüz boyama, zumba ve oyun parkuruyla doyasıya eğlendiler. Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulu’nda etkinlikler oyun ve turnuvalarla hafta boyunca devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulu’nda 23 Nisan Coşkusu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet