Skip Navigation Links

Başkan Öntürk: Reyhanlı'nın Gelişimi ve Refahı İçin Birlikte Çalışacağız

HBB Başkanı Öntürk, Reyhanlı Belediyesini Ve Başkan Ahmet Salman Yumuşak’ı Ziyaret Etti

Başkan Öntürk: Reyhanlı'nın Gelişimi ve Refahı İçin Birlikte Çalışacağız

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak ve Reyhanlı Belediyesini ziyaret etti.
 
Başkan Yumuşak ve diğer yetkililerle bir araya gelen HBB Başkanı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ilanı sonucunda başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Salman Yumuşak’a yeni görevinde başarılar dilerken Büyükşehir ve ilçe belediyeler arasında yapılacak olan iş birliğinin önemine değindi.
 
Ziyaretleri sırasında Reyhanlı'nın altyapı, çevre düzenlemesi, temizlik gibi birçok sorunu olduğunu ve bunları el birliğiyle çözeceklerini vurgulayan Başkan Öntürk, Reyhanlı'nın gelişimi ve refahı için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.
 
HBB Başkanı Öntürk, 15 ilçeye de eşit hizmet götürme anlayışıyla hareket edeceklerini bir kez daha vurgulayarak ilçenin mevcut durumu ve belediyenin projeleri hakkında bilgiler aldı.
 
Reyhanlı Belediye Başkanı ise Başkan Öntürk'ün ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek ilerleyen süreçte iş birliğini daha da güçlendireceklerini söyledi.
 
Başkan Öntürk, ziyaret sırasında belediyede bulunan Reyhanlı Engelliler Derneği üyeleri ile de sohbet etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet