Skip Navigation Links

Başkan Öntürk’ten Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

ÖNTÜRK, “HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ”

Başkan Öntürk’ten Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Suriye'nin İdlib bölgesinde 27 Şubat 2020 tarihinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Muhammed Ali Özer'in ailesini ziyaret ederek mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.
 
Başkan Mehmet Öntürk beraberinde HBB Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Şube Müdürü Abdullah Dağ ile Şehit Piyade Astsubay Çavuş Muhammed Ali Özer'in ailesine ziyarette bulundu.
 
Vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını, Şehitlerin haklarının ödenmeyeceğini belirten Başkan Öntürk "Vatanını, milletini, bayrağını korumak için canlarını veren, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebelerden birine erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler aileleri. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir." dedi.
 
Şehit annesi Nazmiye ve şehit babası Hüseyin Özer ile bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Öntürk, baba Hüseyin Özer’e Türk Bayrağı hediye etti.
 
Şehit ailesi de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet